Egyéb kategória

Régi ismerősök meséltek: ilyenek voltak a sztárok az iskolában

Ti is elgondolkodtok néha azon, vajon a hírességek a való életben is olyanok, mint ahogy a kamerák előtt viselkednek? Most egy kicsit közelebb kerülhettek az igazsághoz, régi ismerőseik ugyanis őszintén meséltek róluk.

vous - 2017.01.08.
Régi ismerősök meséltek: ilyenek voltak a sztárok az iskolában

Egy Reddit-felhasználó tette fel a kérdést a napokban azoknak, akik valaha egy iskolába jártak valamelyik hírességgel. Arra volt kíváncsi, anno hogyan viselkedtek ezek a sztárok, mielőtt még befutottak volna. A válaszok aztán záporozni kezdtek; volt, ami meglepő, volt, ami kevésbé.

Blake Lively

Objektum doboz

„Egy suliba jártam Blake Livelyval. Volt néhány közös óránk is három éven keresztül. Elég jó fej volt. Mindig mellé ültettek, úgyhogy egy idő után sokat viccelődtünk is ezzel. Egyáltalán nem volt elszállva magától. Néhány hónapig még randiztam is az egyik barátjával.”

Ryan Gosling

Objektum doboz

„A mostohatestvérem egy suliba járt Ryan Goslinggal. Azt mondta, nagyon édes és kicsit félénk srác volt. Mindenki ledöbbent, amikor bekerült a tévébe a Mickey Mouse Club műsorával.”

Ashton Kutcher

Objektum doboz

„Az unokatestvérem Ashton Kutcher közelében lakott, és egy suliba is jártak egy időben. Ráadásul a színész akkoriban egy étteremben dolgozott a nénikémmel. Mindketten azt mondták, hogy nagyon laza és kedves srác volt. A nénikém később is összefutott vele néhányszor, amikor hazalátogatott, és akkor is jó fej volt vele.”

Dwayne Johnson

Objektum doboz

„Egy suliba jártam Dwayne Johnsonnal, a Freedom Középiskolában, Bethlehemben, és akkoriban még egy nagyon kedves srác volt, aztán amikor befutott a focicsapattal, mindenkivel bunkózni kezdett.”

Nicole Kidman

Objektum doboz

Nicole Kidman és én ugyanabban az iskolában voltunk diákok még Sydney-ben, az 1980-as évek elején. Nem egy osztályba jártunk, de néha voltak közös óráink. Nagyon okos volt, és már kicsit híres is, amikor elment a suliból, de több területen is átlagos volt.”

Ariana Grande

Objektum doboz

„Abba a suliba járok most, ahonnan Ariana Grande eljött. Elég sok embert ismerek, akikkel osztálytársak voltak, és a tesóm is egy évvel járt fölötte. Egy barátom állítja, hogy beképzelt volt, és sokszor kötözködött a gyerekekkel a buszon. Az évkönyvemben viszont egy külön oldalt szenteltek neki, ami egyébként elég menő.”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.