Lélegzetelállító fotók: ilyen a befagyott Duna Budapesten

A hétvégén megdőlt a hidegrekord, és a hőmérséklet azóta sem javult jelentősen. Ám öröm az ürömben, hogy ennek köszönhetően olyan látványnak lehettek szemtanúi Budapesten, amilyenre már hosszú évek óta nem volt példa. A Dunán hatalmas jégtömbök úszkálnak.

Tudjátok, mikor leesik a hó vagy kisüt a nap, azonnal elárasztják a közösségimédia-felületeket a fotók, amik bizonyítják, tényleg megtörténtek ezek a természeti jelenségek. Ám a napokban valami egészen más, tényeg lenyűgöző dolog lepte el a Facebookot és az Instagramot: képek Budapestről, a befagyott Dunáról.

A folyón egyre több hatalmas jégtömb úszik, ami a tartós mínuszoknak köszönhető. Ha ti még nem készítettétek el a saját „jeges Duna”-fotótokat, akkor sem kell aggódnotok, az Időkép előrejelzése szerint péntekig marad a nulla fok alatti hőmérséklet. Addig pedig nézzétek, milyen fotók készültek a Dunáról!

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

haj frizura kesztyű tél hideg

Én zokogok az utcán, miközben más lányok bokavillantgatnak – ilyen az élet extrém fázósként

Tudjátok, mindig van AZ EGY idegesítő kolléga, aki miatt mindig be kell csukni az ablakot még nyáron is, meg az az egy barát, aki minden alkalommal kijelenti a kocsiban, hogy ne kapcsoljátok be a legkondit, mert attól ő fázik és megfázik. 

Na, ez az idegesítő kolléga és irritáló barát vagyok én, és most a tolerancia és egymás elfogadása érdekében elmesélem, milyen azoknak az élete, akik tényleg nyáron is képesek megfagyni. A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!