Egyéb kategória

Csodálatos magyar felhívással segítenek a rászorulóknak a rendkívüli időjárás miatt

Egész hétvégén tomboltak a fagyos mínuszok, és bár a takaró alá kuporodva, forró teával át lehet vészelni, sokaknak ez a lehetőség nem adatik meg. Ezért a Szieszta Café csodálatos felhívással kéri a vendéglátóegységeket, hogy ilyenkor segítsenek másoknak.

vous - 2017.01.09.
Csodálatos magyar felhívással segítenek a rászorulóknak a rendkívüli időjárás miatt

Nagyon rég nem volt már annyira hideg, mint az elmúlt néhány napban. A rekordhideg miatt sokszor még a lakást is nehéz átfűteni, hosszú ideig pedig nem is érdemes az utcán lenni, mert hamar át is fagyhatunk. Rengetegen vannak viszont, akiknek nincs ilyenkor hova menniük, esetleg nem tudják felmelegíteni az otthonukat, és komoly veszélybe kerülnek. Ezért a Szieszta Café egy új felhívással igyekszik segíteni.

A lényeg, hogy egy logót tettek ki az ajtóra, ami arra utal, hogy ide bárki betérhet vásárlás nélkül felmelegedni (vagy a nyári kánikulában lehűlni), sőt, még akár egy bögre forró teát is adnak szívesen a rászorulóknak. A kezdeményezés kitalálója pedig szeretné, hogy ez minél több helyre eljusson, így most egy megosztással ti is segíthettek ebben.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek