Egyéb kategória

Flitter, farmer és combzokni – Állítsátok össze a már meglévő ruháitokból a legmenőbb farsangi jelmezt!

Minden farsangra új jelmezzel előállni nem túl pénztárcabarát feladat, arról nem is beszélve, hogy minden egyes alkalommal felesleges szettek landolnak a ruhatár mélyén. Hogy elkerüljük a szükségtelen pénzköltést, összeállítottam 3 olyan szettet, aminek a részeit később a hétköznapokon is simán hordhatjátok! Készen álltok? Kezdődjön a maszkabál!

vous - 2017.01.10.
Flitter, farmer és combzokni – Állítsátok össze a már meglévő ruháitokból a legmenőbb farsangi jelmezt!
szürreális farsangi smink

Hangos, harsogó bulismink a farsang királynőinek. Emellé már jelmez sem kell!

„A farsang ötlete nyomán készítettünk egy szürreális sminket, amit hétköznapra tuti nem viselnétek szívesen, de ha buliba lennétek hivatalosak, akkor jó választásnak ígérkezik. Metálos, sötét, angyali, szerintem nagyon popos” – állítja sminkesünk, Pádár Detti. Kíváncsiak vagytok, hogy készül a sötét, angyali, de egyben popos smink? Kattintsatok ide, és kiderül!

Dancing Queen – ha imádjátok a '80-as éveket

Egy általános igazságot ideje leszögezni: nincs jelmezbál királylány és hercegnő nélkül. De azt tudtátok, hogy nem minden királylány visel koronát és habos-babos ruhát? Válasszatok flitteres darabokat, telitalpú cipővel és karika fülbevalóval így azonnal dögös dívákká válhattok. Irány a táncparkett, a Dancing Queen elkészült!

Forrás:
VOUS

Lelőhelyek: 1. Claire's, 2. H&M, 3. Mango, 4. Claire's, 5. H&M, 6. Mango

Kamionsofőr – ha a kényelem hívei vagytok

Nem mindenki szereti kicsípni magát, még akkor sem, ha farsangról van szó. Ha szeretnétek a komfortzónátokban és a jó öreg farmeretekben tölteni a farsangi bulit, nincs más dolgotok, mint beszerezni mellé egy kockás inget. Hogy miért? Mert ezzel a két egyszerű hozzávalóval kész is a kamionsofőr-, vagy ha úgy tetszik, favágójelmez. Ugorjatok bele egy bakancsba, majd nyomjatok a fejetekre egy baseballsapkát, és máris le van a gond a frizura kérdésről.

Forrás:
VOUS

Lelőhelyek: 1. Claire's, 2. H&M, 3. Zara, 4. Stradivarius

Diáklány – ha hódítanátok

Láttatok már olyan filmes halloweenbulit, ahol ne lett volna jelen legalább egy Playboy-nyuszi? Nem, én sem. Ugyanez igaz a farsangra is, minimum egy diáklány vagy tanárnő felbukkan a színen. Ha ti is ilyen jelmezre vágytok, jelentem: könnyű dolgotok van. Fehér ingetek és szoknyátok van, ugye? Akkor szinte már csak a most divatos combzoknit kell beszereznetek. 

Forrás:
VOUS

Lelőhelyek: 1. H&M, 2. Mango, 3. H&M, 4. Claire's, 5. Stradivarius, 6. Mango 

3-halloweeni-szett-amit-a-hetkoznapokban-is-hordhattok

Emlékeztek még a halloweenszettjeinkre? Ezekből is inspirálódhattok!

Ha úgy érzitek, sem a diáklány, sem a '80-as évekbeli díva nem a ti asztalotok, akkor érdemes körbenéznetek egy korábbi cikkünkben. Tavaly októberben 3 ütős halloweenszettet állítottam össze, amit ide kattintva nézhettek meg. Ki mondta, hogy egy halloweenszett nem jó farsangra?

Ajánlott cikkek