eskuvo-eljegyzes-menyasszony-volegeny-napraforgo

Jelek, hogy a házasság nem lesz hosszú távú – az esküvőszervezők szerint

Egy esküvőszervező az eljegyzés után szinte mindenbe belelát. Ő tervezi meg a nagy nap részleteit, sok időt tölt a párral, így rengeteg olyan dolgot is megtud róluk, ami a kapcsolatukhoz fűződik. Épp ezért sokszor már az esküvőn meg tudják mondani, nagyjából mennyi ideig lesz együtt a házaspár.

Egy esküvő megszervezése elég stresszes meló, hiszen a menyasszonyi ruhától kezdve a tortáig mindent ki kell választani. Ilyenkor a párok időnként összekapnak a részleteken, ami nem is annyira különös, még a legszerelmesebb embereknél sem. Egy esküvőszervező viszont könnyen kiszúrja, hogy az ártatlan vitákon túl mi az, ami előre jelzi, hogy a házasság nem fog örökkön örökké tartani.

esküvői ruha

Egy magyar menyasszony meglepetésvideóján ámul az internet

Esküvőre készülni mindig nagyon izgalmas. Kiválasztani a helyszínt, a ruhát, a dekorációt, és blablabla. Azonban ez a magyar menyasszony még egy hatalmas meglepetéssel is készült férjének az esküvőre, ráadásul egy éven keresztül...

A cikk folytatásáért IDE kattintsatok!

Két esküvőszervező szerint a kor nagyon fontos egy hosszú távú kapcsolat során – és most nem a különbségre gondolnak. Szerintük ha valaki nagyon fiatalon, kábé 20 évesen megházasodik, nem igazán tudja, mibe vág bele. A nagy napon persze visszatükröződik a kicsit éretlenebb gondolkodásuk (tisztelet a kivételnek), ami nem jó előjele a felnőtt házaséletnek.

A másik piros jelzés pedig az, ha maga az esküvő fontosabbá válik, mint a házasság. Ez nem meglepő infó, de sokkal gyakrabban megtörténik, mint gondoltátok volna. Ha valaki jobban fókuszál a konfetti színére, mint arra, mi legyen a lagzi és a nászút után, az igazából azt jelenti, hogy annyira nem is hosszú távon tervezi a dolgot. Még ha nem is vette ezt észre eddig.

A harmadik jel pedig az, ha nem tükröződik a páron, hogy egy csapatként dolgoznak. Ha különválnak egymástól, hogy a szülőkkel, barátokkal legyenek, az bizony épp ennek hiányára utal, és nem jó előjele a hosszú távú, közös életnek.

Forrás:
pexels.com