A csücsörítések ideje lejárt, megvan a legújabb szelfitrend

Ilyen profilképekre figyelnek fel a pasik a randiappokon

A netes randizásnál a legfontosabb tényező az, hogy milyen fotót tesztek ki magatokról. Mindegy, hogy internetes weboldalon vagy például a Tinder appon ismerkedtek; bizonyos profilképek felkeltik a figyelmet, mások pedig épp ellenkezőleg. Most eláruljuk, mire figyelnek fel leginkább a pasik.

Jó minőségű arcfotó

A legjobb ötlet, ha a profilképetek valamilyen közeli fotó az arcotokról. Ilyenkor persze nem kell profi frizurával és sminkkel készülnötök, hiszen a való életben sem néztek ki mindig úgy, de érdemes a legjobb oldalatokat mutatni. Ha egy srácnak tetszik az arcotok, akkor már gond nem lehet!

Ne legyetek rejtve a fotókon!

Egyértelműnek tűnik, de sokan beleesnek abba a hibába, hogy csak napszemcsis, sötét vagy távoli fotókat töltenek fel. Ha pedig ez profilképnek kerül ki, sokkal kevesebb eséllyel kattintanak a srácok, hiszen felmerül bennük, hogy talán titkoltok valamit.

Forrás:
pexels.com

Tükrös szelfi? Felejtős!

Néhány évvel ezelőtt szinte mindenki tükrös szelfiket készített magáról, és bár akkor ez nagyon menő volt, most már nem az. Kicsit sem. Felejtsétek el a tükröt, és inkább csináljatok szelfit, időzítsétek a kamerát vagy kérjetek meg egy barátnőt. Mindegyik jobb opció.

Ne legyetek túl kihívóak!

Meglehet, hogy egy kihívó fotóval sokkal nagyobb figyelem övez titeket a randiappon, de annyival kevesebben is gondolják komolyan veletek. Egy mély dekoltázs vagy nagyon mini szoknya arra utalhat, hogy könnyebben benne vagytok egy csak szex kapcsolatban, és nem is kerestek elköteleződést.

Legyetek színesek!

Statisztikák alapján azok a nők, akik színes ruhát viselnek a profilképükön, sokkal több és sokkal pozitívabb visszajelzést kapnak. A legnépszerűbb árnyalat a piros, de a kék, zöld, rózsaszín és narancs is sokkal hatásosabb, mint a fekete-fehér színkombináció.

ezek-alapjan-huznak-jobbra-vagy-balra-a-pasik-tinderen1

„Sok lány hiszi, hogy rejtélyes lesz tőle, de ez inkább ijesztő” – elárulták a pasik, miért húznak balra valakit a Tinderen

2012-ben berobbant a köztudatba a Tinder, ami gyökeresen megváltoztatta a netes randizást: mindössze pár másodperc alatt, az első benyomás alapján kell dönteniük a felhasználóknak egymásról. Ha viszont ilyen hamar dőlnek el a dolgok, talán érdemes beszélni róla, hogy mi alapján húznak valakit jobbra vagy épp balra a pasik...

IDE kattintva kideríthetitek, miket néznek meg a srácok a profilotokon.