Egyéb kategória

Szép bőrre vágytok? Akkor ezeket a szabályokat ismernetek kell!

Szép bőrre – főleg arcbőrre – legalább annyian vágynak, mint fényes, egészséges hajra. Ezekből egyik sem lehetetlen, de megeshet, hogy bizony tenni kell a cél elérése érdekében. Most azt nézzük meg, a bőrötök jó állapotáért mikre érdemes odafigyelnetek.

vous - 2017.01.10.
Szép bőrre vágytok? Akkor ezeket a szabályokat ismernetek kell!

Kell a fényvédő – még télen is!

Amennyiben használtok arckrémet, próbáljatok meg olyat választani, amely rejt magában fényvédőt. A nap sugaraitól ugyanis nemcsak nyáron kell óvni magatokat, hanem a hidegebb hónapokban is. Plusz így felvehetitek a harcot az öregedés és a bőrpír látható jeleivel szemben.

Heti egyszer-kétszer szükséges radírozni!

A hámlasztás azért fontos, mert így rendszeresen kitisztíthatjátok a pórusaitokat, és megszabadulhattok az elhalt bőrrétegtől, valamint számos bacilustól. 

Objektum doboz

Nem csak a testeteknek jár a torna, az arcotoknak is!

Feszes és üde bőrötök nemcsak a csodakencéktől és az ételektől lehet, ha rendszeresen elvégzitek például ezt az 5 lépéses arctornát, akkor elköszönhettek a szarkalábaktól.

Soha, de soha nem szabad sminkben aludni…

Miért? Ezért, ezért és ezért!

…és a pattanásokat nyomkodni!

Amikor nekiestek a pattanásoknak, fennáll a veszélye annak, hogy a baktériumok szétterjednek, és még több pattit okoznak. A nyomkodásból kialakulható sebekről, hegekről meg már ne is beszéljünk… Inkább egyétek ezeket az ételeket az ilyen típusú bőrprobléma ellen.

arc arcápolás bőr

Bőrkárosító DIY-alapanyagok, amiket soha ne használjatok!

Sokszor futunk bele mi is olyan arcápolási DIY-tippekbe, melyeknél felhúzzuk a szemöldökünket, hogy komolyan ezt kellene a pofinkra tenni? Mi ezt tanácsolnánk nektek is, vagyis legyetek kétkedők, ha olyan alapanyaggal találjátok magatokat szembe, amit nem jó szívvel tennétek magatokra.

A cikk folytatását itt találjátok meg.

Ajánlott cikkek