Ez a 74 éves néni bebizonyította, hogy ennyi idősen is lehet valaki divatdiktátor

Ha azt mondom, divat, trend, öltözködés, akkor valószínűleg nem egy 74 éves néni ugrik be elsőre. Pedig Suzanne Goldent tökéletesen jellemzik ezek a szavak, vagány stílusát több ezren követik figyelemmel az Instagramon.

A New York-i ékszertervező szinte egy szemvillanás alatt meghódította a közösségi médiát divatos outfitjeivel. Az Instagramon már több mint 4000 követője van, akik teljesen odavannak vagány, fiatalos stílusáért.

92 éves néni

Fogadjátok meg ennek a 92 éves néninek a stílustanácsait!

„Néha a kor a legjobb tanácsadó, ami a divatot és az öltözködésünket illeti. És tényleg, én is csak úgy jöttem rá, hogy mi áll jobban nekem, hogy sorra próbáltam fel reggelente a ruhákat a tükör előtt, és próbáltam nem zokogni egy-egy darab után.”

Andi cikkét ide kattintva elolvashatjátok!

Suzanne a Telegraphnak azt mondta, hogy a szerelme a ruhák iránt az ötvenes éveiben lobbant lángra. A 2000-es években meglátott az egyik barátján egy szettet, ami nagyon megtetszett neki.

Megkérdeztem tőle, hol vette a ruhákat, aztán én is elmentem az üzletbe, hogy beszerezhessem őket. Mikor beléptem, rájöttem, hogy végre hazaértem. Az üzlet valahogy beszélt hozzám. Én pedig értettem. 

A stílusa 2015-re alakult ki teljesen, ekkor úgy döntött, szeretné megosztani a világgal a szettjeit, és létrehozta a saját Instagram-fiókját. Ezt pedig nagyon jól tette!

Nézzétek csak, milyen különleges, vagány stílusa van!

Objektum doboz

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz