Egyéb kategória

A net szétcincálja a lányt, aki csak meg akarta mutatni az új ruháját

Hihetetlen, mennyi mindenre oda kell figyelni, mielőtt kiposztolunk egy jó szelfit akárhova – a tökéletes testtartásra, a megfelelő filterre és nem utolsósorban arra, hogy mi van a háttérben!

vous - 2017.01.11.
A net szétcincálja a lányt, aki csak meg akarta mutatni az új ruháját

Az egész Alyssa ártatlan Twitter-szelfijével kezdődött, amin meg akarta mutatni legmenőbb partiruháját. Idáig hibátlan a dolog, a problémák ott kezdődtek, hogy a követőit totál hidegen hagyta maga a ruha: helyette valami sokkal meghökkentőbbre (és gusztustalanabbra) lettek figyelmesek.

Most komolyan, mi történt a háttérben?!

Objektum doboz

A kép egyébként minden részletében gyönyörű: a háttérben olyan fura, oda nem illő dolgok vannak, mint például egy zacskó földre szóródott pillecukor, egy feltehetőleg üres kávés papírdoboz és egy vasaló. Már ha az összegyűrt, szétdobált ruhákat, cipőket és sminkcuccokat odaillőnek lehet nevezni.

A képhez írt szöveg mindössze ennyi volt: „Vacsorázni megyek, mert kell egy indok, hogy hordassam ezt.” Nem csoda, hogy egyből rászálltak, nekem eddig ez a személyes kedvencem:

Objektum doboz

(Vacsora után pedig a desszert a földről felszedett pillecukor lesz?)

Az én tisztaság- és rendmániás lelkemben a nevetésen kívül azonban felmerült más is: hogy lehet ilyen körülmények között élni??? Alyssa azzal próbálta meg kimagyarázni magát, hogy a lakása épp felújítás alatt áll, bár ez nem tűnik valami hihetőnek. De legalább megpróbált belőle előnyt kovácsolni és ha mást nem, ezt legalább tudom értékelni:

Retweeteljétek csak a rendetlen lakásom, úgyis szeretnék híres lenni, mielőtt hazaérek! Már így is 104-gyel több követőm van, mint amikor elindultam, mindössze azért, mert épp renoválnak nálam. Szevasztok!

Mi csak bátorítani tudjuk álmai elérésében Alyssát, de azért reméljük, az anyukájához nem jutott el a fotó.

Ajánlott cikkek