Világ

Hurrá: folytatódik A szökés! Itt az 5. évad előzetese

A szökés rajongói már biztosan izgatottan várják a tavaszt, ugyanis akkor startol a sorozat új, 5. évada, amihez most egy új trailer is érkezett.

vous - 2017.01.12.
Hurrá: folytatódik A szökés! Itt az 5. évad előzetese

Egyből a legkedvesebb barátnőm jutott eszembe, mikor megláttam A szökés 5. évadának új előzetesét. Gimis korunkban rajongott az egyik főszereplő, a Lincoln Burrows karakterét játszó Dominic Purcellért – de úgy igazán. Ő is és a sorozat többi rajongója is ujjonghat, ugyanis a szexi tesók visszatérnek – közel hét év után. 

wentworth-miller

Mém lett A szökés sztárjából: súlyos titkot osztott meg a múltjáról

Wentworth Miller, A szökés sztárja egy róla készült internetes mém kapcsán elárulta, többször is öngyilkos akart lenni.

A cikk folytatása ITT jön!

Hatalmas izgalmakat ígér az új évad, már csak azért is, mert a sorozat utolsó részében a Michaelt alakító Wentworth Miller meghalt, azonban az 5. évadban „feltámad”.

Az amerikai Fox csatornán április 4-én debütál az 5. évad. Arról egyelőre nincs információ, hogy hazánkban vetítik-e majd a sorozat folytatását.

Objektum doboz

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.