Egyéb kategória

Megdöbbentő: senki nem hiszi el a kisbabákról, hogy valójában ikrek

Egy aranyos történet látott napvilágot. Kyle Armstrong és Hannah Yarker lassan két éve hipercuki ikerbabák szülei lettek, azonban a csöppségekről senki nem hiszi el, hogy valójában rokonok.

vous - 2017.01.12.
Megdöbbentő: senki nem hiszi el a kisbabákról, hogy valójában ikrek

A manchesteri Myláról és Anayáról senki nem hiszi el, hogy ikrek, na nem azért, mert nem lennének elbűvölő kisbabák. A két kislány valójában ikrek, ez azonban mindig meglepi az embereket. Ez azért lehet furcsa, mivel az ikrek édesanyja fehér bőrű, ezt örökölte Anaya, míg az édesapa félig színes bőrű, ahogy Myla is. 

Objektum doboz

Az anyuka elmesélte a The Sunnak, hogy az ikrek születése előtt a barátaik vicceltek azzal, hogy mit tennének, ha az egyik baba fehér, míg a másik színes bőrű lenne.

ikrek

A leghülyébb kérdések, amiket egy ikres anyukának feltehettek

Amikor valakinek ikrei születnek, egy csodálatos ajándékkal együtt egy hatalmas terhet is kap. Nem is csoda, hogy a legtöbb barát és rokon segíteni próbál a friss anyukán. Ezért persze kérdések sora jön, mert mindenki kíváncsi arra, milyen az élete egy ikres anyukának. De ki az, aki nem unná meg ugyanazokat a kérdéseket?

A cikk ITT folytatódik!

Nevettem egy hatalmasat, majd mondtam, hogy ez szinte kizárt!

„Most pedig azzal szembesülök, hogy megállítanak a közértben és megkérdezik, hogy mindkettő az egyém-e” – meséli Hannah Yarker. Az arány egyébként, hogy a Hannah-ékhoz hasonló pároknak különböző bőrszínű babája szülessen,1:500-hoz, szóval tényleg elég ritka dolog. 

Myla és Anaya már lassan kétévesek és hihetetlenül édesek!

Objektum doboz

 Ti tudtok hasonló esetről? Írjátok meg!

Címkék: #baba #család #ikrek
Ajánlott cikkek