Egyéb kategória

Álompár lehettek volna a vásznon: így kerülte el Ryan Gosling Emma Watsont

Emma Watson a Kaliforniai álomban? Ryan Gosling a Szépség és a szörnyetegben? Teljesen úgy hangzik, mintha egy másik filmes univerzumról beszélnénk, pedig majdnem így történt! 

vous - 2017.01.12.
Álompár lehettek volna a vásznon: így kerülte el Ryan Gosling Emma Watsont

A Kaliforniai álom és a Szépség és a szörnyeteg is az év legjobban várt alkotásai közé tartoznak, alig vártuk/várjuk, hogy megnézhessük őket. Az egyiket természetesen a szexi és sármos Ryan Gosling miatt, a másikat pedig mert egyrészt hercegnős és Disney, másrészt a főszereplő Emma Watson! De mi lett volna, ha ezek a színészek nem vállalják el a főszerepet? „Az lehetetlen!” – gondolhatjátok, pedig majdnem megtörtént! – írja a TeenVouge.

Objektum doboz

Emma Watson ugyanis passzolta a Kaliforniai álom szerepét, hogy eljátszhassa sokak kedvenc Disney-hercegnőjét, Belle-t. Nos, igen, az ember nem mindennap kap ilyen szerepet, megértjük. Ezt a szuper filmet viszont még fokozhatták volna azzal, hogy a szörnyeteg Ryan Gosling, ám neki is választania kellett, ő viszont a Kaliforniai álom mellett döntött. Bár úgy tűnik, hogy megérte, ugyanis 7 Golden Globe-díjjal a kezünkben mi sem lennénk boldogtalanok, igaz? 

Addig pedig, míg várjuk, hogy kijöjjön a Szépség és a szörnyeteg remake-je, nézzétek meg az előzetesét, amiért már most megőrülnek világszerte, akik pedig fontolgatják, hogy beülnek a Kaliforniai álomra, előbb mindenképpen olvassák el  Eszter filmkritikáját!

Mit gondoltok, ki döntött jobban?

Ajánlott cikkek