Egyéb kategória

Harry herceg szerelme tudja, hogyan kell élni – tanuljatok tőle!

Harry herceg és Meghan Markle pár hónapja járnak, ám egyre több minden derül ki az amerikai színésznőről. Nemrég elárulta, ő hogyan marad fitt és egészséges – érdemes ellesni a trükkjeit!

vous - 2017.01.13.
Harry herceg szerelme tudja, hogyan kell élni – tanuljatok tőle!

Meghan Markle nagyon elfoglalt nő: Torontóban filmezik, de amennyi időt csak tud, Londonban tölt Harry herceggel. A folyamatos ingázás a munka és a párkapcsolat mellett azonban kimeríti az embert – a lány nemrég elárulta, melyek azok a dolgok, amik segítenek neki a mindennapokban.

Foglalkozz néha csak magaddal!

Néha a lehető legegyszerűbb módszerekkel kényeztetem magam. Sokszor vagyunk kimerültek, mert benne élünk a mókuskerékben, és próbálunk jól zsonglőrködni a teendőinkkel. Én a legzsúfoltabb napokon is ügyelek arra, hogy tényleg kikapcsoljak: ilyenkor többnyire nézek valami butaságot a tévében, miközben simogatom a kutyusomat, és elkortyolok egy pohár bort.

Fontos a motiváció!

Az érzés, ami akkor önt el, amikor végeztem az edzéssel, frenetikus. Persze mindig vannak olyan napok, amikor bármire tudok gondolni, csak a sportra nem, de ilyenkor is emlékeztetem magam a mozgás utáni eufóriára.

A folytatást ITT találjátok

joy vous

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. 

Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek