Egyéb kategória

A szép szem titka ebben a 4 trükkben rejlik

A szem illetve a szem környéke az a terület, ahol szinte először tűnnek fel a ráncok. Mindez azért fordulhat elő, mert itt a bőr érzékeny, a finom pontokon pedig hamarabb megjelennek a szarkalábak. Ezek után talán nem is meglepő, hogy a nők egyik leggyakoribb problémája ez a jelenség. Pedig csak pár tippet kellene kipróbálni ahhoz, hogy az öregedési folyamat kezdetét minél jobban kitoljuk.

vous - 2017.01.15.
A szép szem titka ebben a 4 trükkben rejlik

Oxidáns–antioxidáns

Igyekezzétek meg kerülni az oxidáló hatásokat a mindennapjaitokban. Mire gondolok itt? Például a napra, a szélre, a benti fűtésre, a legkondira, a száraz levegőre, olyan környezeti hatásokra, melyek fáradttá tehetik a szemeket és a bőrt. Az oxidáns ellen antioxidánsra lesz szükségetek, mondjuk C-vitaminra, zöld teára, feketeáfonyára.

SPF (sun protection factor)

A szemkörnyéken nem csak egy jó minőségű napszemüveget érdemes viselnetek. Próbáljatok meg magasabb faktorszámú terméket használni itt, mint az arcotok egyéb részén. Miután felvittétek a megtisztított bőrötökre a krémet, adjatok neki kellő időt, hogy teljesen beszívódhasson a bőrbe.

Objektum doboz

A legjobb gyógymód az alvás!

Azzal nem mondok újat, hogy a sötét karikák = kevés alvás. Na persze trükközhettek egy kis sminkeléssel, azonban ha végleg leszámolnátok a „táskákkal”, aludjatok!

Az olcsó húsnak itt is híg a leve…

…azaz ha fokozatosan is, de térjetek át a jobb minőségű termékek használatára mind a sminkben, mind az olyan termékekben, melyek az arcotokkal érintkeznek. Az összetevők közt ezeket keressétek: szkvalén, glicerin, panthenol. Ezek jól hidratálnak, és még a finom ráncok ellen is hatásosak.

Ajánlott cikkek