Intim

Kiderült: (sajnos) ez a testrészünk öregszik a leggyorsabban

Emlékeztek még, hogy a Szex és New Yorkban Samantha mennyire igyekezett kipróbálni mindent (akár a ráncfeltöltést is) az arcán, hogy fiatalon tartsa a külsejét? Nos, most kiderült, hogy valójában mi öregszik rajtunk a leggyorsabban; és a válasz nem az arcbőrünk!

vous - 2017.01.16.
Kiderült: (sajnos) ez a testrészünk öregszik a leggyorsabban

Tiniként egyáltalán nem foglalkozunk az öregedéssel, hiszen az egész még annyira messze van, emiatt pedig úgy tűnik, hogy velünk sosem fog megtörténni. Aztán belépünk a húszas éveinkbe, és ott vannak, tagadhatatlanul: az első ráncok a szem körül, az első ősz hajszálak… Persze ez természetes, de azért igyekszünk krémekkel és mindenféle módszerrel fiatalítani magunkon.

A leggyorsabban viszont nem a karunk, nem az arcbőrünk, de még csak nem is a fenekünk kezd el öregedni. Hanem sajnos a mellszövetek, ergo konkrétan a melleink. Hát, nem éppen a legjobb hír, igaz? Persze sok tényező szerepet játszik a sebességben; az állandó fogyás-hízás, a terhesség, a nem jó melltartó mind-mind felgyorsíthatja ezt. De szerencsére lassítani is lehet rajta, szakértők szerint például azzal, ha mindig hidratáljátok a bőrötöket itt, és igyekeztek elkerülni bikiniben a leégést ezen a területen.

oregkor-idos-oreg

Elgondolkodtató videó arról, mennyire különbözően öregszenek a nők és a férfiak

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem ismerek olyan embert, aki várja az öregkort. Persze mindenkit máskor és máshogy ér utol. Belegondoltatok már, mennyire eltérően jelentkezik a nőknél és a férfiaknál? Ha nem, egy videó most szemlélteti nektek a folyamatot!

A cikk folytatásáért IDE kattintsatok.

Ajánlott cikkek