Egyéb kategória

Ezt igyátok, ha nem jön álom a szemetekre

Az elalvás és a pihentető alvás sokaknak okoz fejtörést, ám a következő elixír azt ígéri, hogy elindítja a fogyasztóját a nyugalom és az álmosság felé, így hozzásegítve egy mélyebb és minőségibb alváshoz.

vous - 2017.01.17.
Ezt igyátok, ha nem jön álom a szemetekre

Az én nagymamám mindig a meleg-mézes tejre esküdött akkor, amikor nem jött álom a szemére, vagy az éjszaka közepén nem sikerült visszaaludnia. Mivel én kerülöm a mézet, és szerencsére imádok, valamint tudok is aludni, sosem szorultam erre a keverékre. Viszont nem egy ismerősöm küzd hasonló problémákkal, így majd nekik is ajánlom a következő „mágikus” italt.

alvás pihenés ágy szoba

7 napos szundiedzés, amivel végre megtanultok igazán aludni

Még ha nem is szenvedtek álmatlanságban, egy-egy húzósabb, stresszesebb időszak is képes átbillenteni benneteket a bagoly-üzemmódba. Ám ha betartjátok a most következő alvástervet, akkor visszakerülhettek a pihentető alvás ringató karjai közé.

A cikk itt folytatódik.

Bevallom, a recept nem az én fejemből pattant ki, a PureWow igyekszik ezzel – az úgymond – koktéllal segíteni nektek. Azért merem koktélnak nevezni, mert több alapanyagból áll az ital: kell hozzá szűrt víz, hideg, facsart citromlé, rózsavíz, kamilla, golgotavirág, citromfű és magnéziumglicin. Az ízét illetően a citrusok fognak dominálni, fogjátok fel úgy, mintha egy jegesteát innátok.

alvás párkapcsolat ágy

3 tuti módszer, ha más hőmérsékleten szerettek aludni, mint a pasitok

A kis kifli, nagy kifli alvópóz a párkapcsolatok elején nagyon gyakori lehet, de egy hosszú távú szerelemben eljön az a pont, amikor már mindenki a saját kedve szerint alszik a közös ágyban. Azonban télen ezek az igények még jobban eltérhetnek, például ha nem mindegy a két fél számára, milyen meleg van a hálóban. Mit lehet ilyenkor tenni?

Az ebben a cikkben kiderül.

A cikk szerzője saját magán tesztelte a koktél hatékonyságát, a félliteres adag FELÉT! Egy órával lefekvés előtt fogyasztotta el, azért nem már az ágyba bújva, mert akkor biztosan felkelt volna éjjel pisilni. Ehhez képest azt tapasztalta, hogy hiába a 60 perc előny, már (körülbelül) negyed órával később az igazak álmát aludta. Másnap reggel pedig mit tapasztalt? Mélyebb alvási ciklusokat. Mondhatni: aludt, mint a bunda.

És a végére még ennyit: ezt az egy dolgot soha ne csináljátok, ha nem tudtok aludni!

Ajánlott cikkek