Egy trend, amit a francia nők ki nem állhatnak

Ha divatról van szó, akkor a francia nők tudják, mit akarnak – és azt is, hogy mit nem. Most kiderült, melyik az a trend, aminek biztos, hogy soha nem fognak behódolni.

A francia nőkről egy dolgot biztosan tudunk: értenek a szépséghez és a divathoz. A Who What Wear szerint olyan elegánsak és kifinomultak, mint senki! Nem véletlen, hogy rengeteg francia divatbloggert követhetünk például az Instagramon is. Azonban ha jól megnézitek a szettjeiket, tisztán látszik, hogy egy trendet ki nem állhatnak: a „csúnya cipőket”.

francia nők divat

9 + 1 tipp a francia stílus elsajátításához – így lehettek természetesen elegáns nők könnyedén!

A legutóbbi párizsi látogatásom során egy elegáns étterem átriumos teraszán éppen az aznapi reggelimet fogyasztottam el, amikor azon kaptam magam, hogy csodálattal vizsgálom a körülöttem levő embereket. Ahogy körülnéztem, hirtelen úgy éreztem, mintha egyenesen a divatmennyországba, vagy legalábbis a francia Vogue-ba csöppentem volna. 

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el!

De hogy mit is értünk pontosan csúnya cipő alatt? Ebbe beletartoznak, a csatos „nagyipapucsok”, a Crocsok, és minden olyan lábbeli, ami első ránézésre nem szép. Egy francia divatblogger, Louise Ebel ennek hangot is adott:

Én, mint a szépség és az elegancia szerelmese, nem értem, miért van szükség a Crocsokra és a többi mutánsra. Soha nem venném fel őket!

Ő egy vérbeli francia nő, aki ilyen szetteket visel: 

Objektum doboz

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz