Egyéb kategória

Olivia Munn szuperül posztolta ki, amit nem szokás: ugyanazt a ruhát viselte, mint J.Lo

A legtöbb sztárcsaj talán úgy van vele, hogy nem történhet vele kínosabb, mint hogy ugyanabban a ruhában jelenik meg egy eseményen, mint valamelyik kolléganője. Olivia Munn azonban tutira nem feszül ezen.

vous - 2017.01.17.
Olivia Munn szuperül posztolta ki, amit nem szokás: ugyanazt a ruhát viselte, mint J.Lo

Kiderült, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, akik megőrülünk Jennifer Lopez stílusáért. Olivia Munn, 36 éves színésznő, aki leginkább az X-Men: Apokalipszis című filmből lehet ismerős, a minap egy Balmain ruhát próbált. 

Kiderült, hogy ezt a színes – egyébként nagyon dögös – ruhát Jennifer Lopez is viselte már egy fotózáson. Nos, az esetből nemhogy cicaharc nem lett, de Olivia remekül oldotta meg az ügyet, sőt, ő maga hívta fel rá a figyelmet.

pariskate

Hoppá! Katalin hercegné és Paris Hilton ugyanazt a ruhát viselték 

Nem hiszitek el, hogy mi történt: Katalin hercegné és Paris Hilton ugyanolyan ruhát viselt egy hét eltéréssel. Jogos a kérdés: Paris Hiltonnak lett kifinomultabb az ízlése vagy Katalin hercegné fogta nagyon lazára?

Kinek áll jobban? ITT szavazhattok!

Objektum doboz

„Felvettem ezt a ruhát az egyik nap, aztán a másik nap láttam, hogy J.Lo is ezt viselte egy magazinban.

Oh, megvan! Akkor így kellene állnia ennek a ruhának!

– írta a kép alá, utalva arra, hogy szerinte Jennifernek jobban áll a Balmain ruha. Szerintünk mindketten nagyon csinosak benne, az viszont zseniális (vagy átlátszó nyalizás), ahogy a színésznő kedveskedni próbál J.Lo-nak.

Ajánlott cikkek