Olivia Munn szuperül posztolta ki, amit nem szokás: ugyanazt a ruhát viselte, mint J.Lo

A legtöbb sztárcsaj talán úgy van vele, hogy nem történhet vele kínosabb, mint hogy ugyanabban a ruhában jelenik meg egy eseményen, mint valamelyik kolléganője. Olivia Munn azonban tutira nem feszül ezen.

Kiderült, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, akik megőrülünk Jennifer Lopez stílusáért. Olivia Munn, 36 éves színésznő, aki leginkább az X-Men: Apokalipszis című filmből lehet ismerős, a minap egy Balmain ruhát próbált. 

Kiderült, hogy ezt a színes – egyébként nagyon dögös – ruhát Jennifer Lopez is viselte már egy fotózáson. Nos, az esetből nemhogy cicaharc nem lett, de Olivia remekül oldotta meg az ügyet, sőt, ő maga hívta fel rá a figyelmet.

pariskate

Hoppá! Katalin hercegné és Paris Hilton ugyanazt a ruhát viselték 

Nem hiszitek el, hogy mi történt: Katalin hercegné és Paris Hilton ugyanolyan ruhát viselt egy hét eltéréssel. Jogos a kérdés: Paris Hiltonnak lett kifinomultabb az ízlése vagy Katalin hercegné fogta nagyon lazára?

Kinek áll jobban? ITT szavazhattok!

Objektum doboz

„Felvettem ezt a ruhát az egyik nap, aztán a másik nap láttam, hogy J.Lo is ezt viselte egy magazinban.

Oh, megvan! Akkor így kellene állnia ennek a ruhának!

– írta a kép alá, utalva arra, hogy szerinte Jennifernek jobban áll a Balmain ruha. Szerintünk mindketten nagyon csinosak benne, az viszont zseniális (vagy átlátszó nyalizás), ahogy a színésznő kedveskedni próbál J.Lo-nak.