Egyéb kategória

TWD-rajongóknak: 9 irtó szexi kép Neganről

Akármennyire is utáljuk, Negan, a The Walking Dead kegyetlen gonosza rendkívül jóképű. Bár nehéz rá így tekinteni, tudván, hogy miket művelt, művel és fog művelni a sorozat 7. évadában, kár lenne tagadni, hogy baromi dögös.

vous - 2017.01.17.
TWD-rajongóknak: 9 irtó szexi kép Neganről

A The Walking Dead-rajongóknak sajnos most uborkaszezon van: várjuk, hogy folytatódjon a minden eddiginél izgalmasabb 7. évad. Ám amíg várunk, addig sem maradhatunk kedvenc kóborlós sorozatunk nélkül. Az egész sorozat kétségkívül leggonoszabb karaktere a Jeffrey Dean Morgan által megformált Negan aki már két kulcsszereplőt is brutálisan megölt az évad elején. 

trónok harca divat illusztráció

Amikor a színek és a formák jelentéssel bírnak – avagy így öltözködnek a Trónok harca női karakterei

„Mióta az eszemet tudom, imádom a kosztümös filmeket és sorozatokat. Mindig is lenyűgözött azoknak a tervezőknek a munkája, akiknek a tehetsége túlmutat egy öltözék megtervezésén. Merthogy aki egy sorozat vagy film számára álmodik meg kosztümöket, annak nagyon sok szempontnak kell megfelelnie.”

Fanny cikkéért kattintsatok a linkre!

Ha The Walking-Dead-rajongók vagytok, tudjátok, hogy Negan,tényleg brutálisan és már-már megrázóan gonosz, csak remélni tudjuk, Rick és csapata méltó bosszút áll rajta. Amennyire gonosz és zsarnok Negan, legalább annyira dögös is, persze ehhez hozzájárul, hogy Jeffrey Dean Morgan fantasztikusan hozza a karaktert.

Amiért ő ennyire zseniális, mi hoztunk nektek néhány zseniálisan szexi képet a színészről.

Az a mosoly, az a bőrkabát…!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

+  Lucille (ő nem annyira szexi)

Objektum doboz

Ajánlott cikkek