Egyéb kategória

A budapesti női WC-k titka: ezekről beszélgetnek itt egymással

A nők mindig kettesével járnak a mosdóba, a férfiak pedig sosem fogják megérteni, hogy ez miért olyan elengedhetetlen dolog. De mi, csajok pontosan tudjuk a titkot: hogy sokszor itt lehet a legjobbakat beszélgetni. Most egy mini dokumentumfilm készült arról, mik történnek, ha néhány idegen szóba elegyedik egymással a női mosdóban.

vous - 2017.01.18.
A budapesti női WC-k titka: ezekről beszélgetnek itt egymással

Minden nő tudja, hogy a női WC nem csak egy szimpla helyiség, ahol elintézzük gyorsan a dolgunkat, és megyünk is tovább. Bulikban sokszor itt kezdünk el beszélgetni idegenekkel, akik hirtelen a barátaink lesznek; tanácsot adunk egymásnak, megvigasztaljuk azt, aki sírni kezd, vagy néha csak megállunk egy percre, hogy szemügyre vegyük saját magunkat.

Nem éppen a legkézenfekvőbb helyszín a mély beszélgetésekre, de mégis van benne valami. Most a VS.hu-tól néhány lány vállára kapta a kamerát, és végigjárták a budapesti nyilvános WC-ket, hogy szóba elegyedjenek azokkal a nőkkel, akik itt megfordulnak. Ők pedig egy perc után őszintén avatták be őket és a nézőket is életükbe.

A háromrészes mini dokumentumfilmet az alábbi videókban meg is nézhetitek.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek