Egyéb kategória

Törhetitek a malacperselyt: 5 káprázatos sziget, amit ti is megvásárolhattok

Mindig meglep, hogy létezik a luxus luxusa is. Erre talán a legjobb példa az eladásra kínált privát szigetek, amik nemcsak elképesztő környezetet kínálnak, hanem felfoghatatlan luxust is. Egészen eddig talán még magam sem fogtam fel, hogy ezek léteznek, és ingatlanhirdetéseken keresztül bárki, akárki meg is veheti őket, pénzért. Elképesztő mennyiségű pénzért. A következő szigeteket akár ti is megvásárolhatjátok! Itt az ideje feltörni a perselyt!

vous - 2017.01.18.
Törhetitek a malacperselyt: 5 káprázatos sziget, amit ti is megvásárolhattok

Foot's Cay

Foot's Cay egy varázslatos 20 hektáros privát bahamai homokzátony mindössze 30 percre a nemzetközi repülőtértől. Korallzátonyok és vásárlási lehetőség 10 perces hajóútra.

Ára: kb. 4 és fél milliárd forint

imagereader

Forrás:
http://www.sothebysrealty.com

Motu Matatahi

Motu Matatahi Francia Polinézia déli részén található, körülbelül egy óra hajóútra a repülőtértől és 10 percre a híres Blue Lagoontól.

Ára: kb. 70 millió forint

Forrás:
http://www.sothebysrealty.com

Nengo Nengo

A Nengo Nengo korallzátony Hao szigetétől nem messze található Francia Polinéziában. Tahitiről két óra repülővel. A hatalmas privát szigetnek lenyűgöző lagúnavilága van. Itt található a világ legdrágább gyöngye, a tahiti fekete gyöngy, az egyetlen, ami vízben keletkezik.

Ára: kb. 15 milliárd forint

Forrás:
http://www.sothebysrealty.com
luxus nő

Mert megérdemlem? – Mivel csábít a luxus? 

Egy gyönyörű új cipő a hónap végén; pezsgőszínű selyemköntös, még ha nincs is éppen, aki előtt levessétek; vagy akár a legújabb rózsaarany iPhone – hiába működik tökéletesen a tavalyi verzió. A luxuscikkek józan fejjel pofátlanul túlárazottak, általában elérhetetlenek és teljesen feleslegesek – mégis megőrültök értük.

„De miért?” – kérdezhetitek

Saddleback Cay

Saddleback Cay a Bahama-szigeteken található, mindössze egy 30 perces repülőjáratra Miamitól. 47 hektáron tiszta, fehér homokos strand, valamint védett mélytengeri kikötő található rajta. Ez a terület ismert a világszínvonalú vitorlázásról és horgászatról.

Ára: kb. 3 és fél milliárd forint

Forrás:
http://www.sothebysrealty.com

Pumpkin Key

Pumpkin Key egy luxussziget, helikopterrel mindössze 10 perces útra található Miamitól. A szigeten jelenleg egy három hálószobás ház található, két gondnoki házzal, egy kikötőmesteri lakással, továbbá egy dockmesteri irodával. A sziget képes befogadni megajachtokat is – ha gondoljátok. A szórakozást egy teniszpálya biztosítja, valamint a sziget rendelkezik egy helikopter-leszállóhellyel, és golfkocsiutak szelik körbe.

Ára: kb. 27 milliárd forint

Forrás:
http://www.sothebysrealty.com

Megtetszett valamelyik sziget? A malacperselyben pont van ennyitek? ITT meg is tudjátok vásárolni valamennyit!

Címkék: #sziget #vásárlás
Ajánlott cikkek