Egyéb kategória

Mi már tudjuk: ez az 5 trend nagyon menő lesz idén tavasszal!

Új év, új kezdet, és a többi, és a többi. De az egyik legfontosabb ilyenkor talán az, milyen trendekre kell készülnie annak, aki szeret ezzel a témával képben lenni. Ti szerettek? Mert akkor jó helyen jártok!

vous - 2017.01.19.
Mi már tudjuk: ez az 5 trend nagyon menő lesz idén tavasszal!

Hímzett virágminták

A virágminták nem új keletűek, egy ideje már beköltöztek a ruhaboltok polcaira, mármint magukra a ruhákra, értitek. Most annyiban lesz más ez a felállás, hogy nemcsak úgy rá lesznek nyomva a cuccokra, hanem egy régi módszerrel, varrva lesznek a dolgokba.

Objektum doboz

Áttetsző anyagok

A fehérneműk divatja is úgy változik, mint az outfiteké, és ez nem véletlen. Erre most főleg figyeljetek oda, és jól válasszatok például melltartót egy olyan áttetsző felső alá, amely idén a szezonját éli majd.

Objektum doboz

Szegetlen farmerek

A szakadt látvány nem lesz újdonság, hisz évek óta itt-ott kivillan már a fedetlen bőr a gatyák alól. Azonban most a nadrágok aljával „sem lesz minden rendben”, ugyanis eltűn(het)nek a szépen beszegett részek a bokátoknál. 

Objektum doboz

Kör alakú táskák

Szerintem táska nélkül kevés nő lép az utcára, legyen szó hatalmas válltáskáról vagy egy apró kézi verzióról. Idén azok örülhetnek, akik a kisebb méretűeket kedvelik, ugyanis a pántos, kör alakú táskák tuti választások lesznek.

Objektum doboz

Pulóverek

Nemrég írt arról Emcsi, hogy viselhető-e együtt a mackónadrág és a magas sarkú. Ha akkor „húztátok a szátokat”, akkor rossz hírem van: a nadrág párja, a pulóver átveszi az uralmat a felsők között. Nemcsak otthon, a kényelmes outfitetekben, hanem az utcai stílusban is.

Objektum doboz

tornacipő fehér converse

De mit viselünk majd a lábunkon? Hát ezeket a surranókat

Lassan elkérkezik az idő, amikor végre lecserélhetjük a bakancsokat és csizmákat, és valami egészen üde lábbelibe bújhatunk. Nézzük meg, milyen sportcipők lesznek 2017 tavaszán igazán trendik!

A cikkért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek