Egyéb kategória

Szabad szexelni nyilvános vizekben? Most kiderül!

Vannak helyzetek, amikor a szeretkezés kinövi magát a négy fal közül, és a szerelmesek egy kicsit extrémebb helyszín után néznek. Ilyen lehet például egy medence vagy egy tengerpart, de vajon jó döntés ott szexelni? Mindjárt kiderül.

vous - 2017.01.20.
Szabad szexelni nyilvános vizekben? Most kiderül!

A 18+-os témák között az egyik leggyakoribb, hogy szabad-e menstruáció alatt engedni a vágyaknak. Amennyiben titeket ez érdekel, akkor kattintsatok ide. Ha viszont arra vagytok kíváncsiak, szabad-e nyílt vízben szeretkezni, akkor maradjatok csak itt.

szex

Puhatoljátok ki, nálatok hol vannak a határok!

Idealizálva van a mai világban sok minden. A női test, az életmód, a párkapcsolat, és igen, a szex is. A filmek és a pornó világa mind azt közvetíti, hogy a szex nem egy tanulandó dolog, hanem valami, ami ösztönös, magától megy, és mindig mindenki azonnal élvezi. Pedig a valóság ennél jóval árnyaltabb.

A cikk itt folytatódik.

A filmekben nagyon romantikusnak és csábítónak tűnhet, amikor a szerelmesek a vízben, akár a medencében, akár a nyílt vízben esnek egymásnak. Azonban ez, mint sok más dolog is, csak a filmekben lehetséges, ugyanis a való életben ezeket a helyszíneket ki kell hagynotok, már ha szeretkezni szeretnétek. Mindegy, hogy klórozott vagy tisztítatlan a víz, az előbbiben olyan vegyi anyagok lehetnek, melyek irritációt okozhatnak a hüvelyetekben, az utóbbiban pedig hemzsegnek a bacilusok, amik szintén egyenlőek lehetnek a női problémákkal.

És azt tudjátok, menzesz alatt szabad-e nyílt vízbe menni? Ebben a cikkben kiderül.

Ajánlott cikkek