Egyéb kategória

A legviccesebb és legcikibb dolgok, amiket gyerekek mondtak

Nem véletlenül tartják úgy, hogy a gyerekek mindig igazat mondanak. Ők még nem tudják, hogy mi az a kegyes hazugság, mikor kell kicsit csöndben maradni; nem, ami eszükbe jut, az rögtön ki is csúszik a szájukon. A Daily Mail most összegyűjtött néhány nagyon vicces elszólást a legkisebbektől!

vous - 2021.08.04.
A legviccesebb és legcikibb dolgok, amiket gyerekek mondtak

Minden szülő vagy nagytestvér tudja, milyen kínos tud lenni, amikor a család legkisebb tagja valami olyat mond, amit egyáltalán nem kellett volna. Főleg, ha a monológba belecsempész egy-két csúnyább szót is, amit meghallott az utcán, vagy esetleg anyutól-aputól, amikor ők azt hitték, nem figyel a kicsi. Az alábbi sztorik bizonyítják, hogy bár ez akkor kínos, később nagyon vicces emlékeket szül!

1. Őszinte kritikus

„A fiam azt mondta, idézem: anya, szörnyű szakács vagy, de megeszem a főztöd, mert szeretlek, és nem akarlak megbántani… De nem akarok meghalni se.”

2. Ami a szívén…

„A kisgyerekem felébredt reggel, és teljesen komolyan azt mondta, 'apa, anyának nincsenek is mellei'. Köszi, kicsim…”

kislány gyerek

Ezt csinálják napközben az anyukák – a gyerekeik szerint

Ha kisgyerekként megkérdezték volna tőlünk, vajon mit csinál az anyukánk egész nap, nyilvánvaló, hogy a válasz megmosolyogtató lett volna. Mert az odáig rendben van, hogy dolgozik, na de mit? Egy vicces és aranyos videóban most ugyanezt kérdezték gyerekektől, a válaszok pedig jobbak, mint amire számítottatok.

A vicces válaszokat ITT olvashatjátok.

3. Kreatív névadó

„Megkérdeztem a 2 éves fiamat, mit szeretne, hogyan nevezzük el a kisöccsét, és ő azt felelte, hogy 'PizzaPofa'. (A neve Toby lesz).”

4. Csak őszintén!

„Az anyósom megkérdezte, 'szeretnétek megkapni a régi konyhabútoraimat?'. A hatéves fiam erre közölte vele, hogy 'apa azt mondta, nincs szükségünk erre a sok szemétre'. Végem volt.”

5. De azért cuki!

„A hároméves fiam azt mondta: 'ha felnövök, én is olyan bajszot szeretnék, mint a tiéd'. Én nő vagyok.”

Forrás:
pexels.com

Nektek van hasonló történetetek? Írjátok meg kommentben!

Ajánlott cikkek