sor-pohar-hegy-tel-ho-ivas-alkohol

Vodka-szóda? Mentes víz? Dehogy! Ezt az italt rendeljétek a bárban, ha épp diétáztok!

Utáljátok, hogy a diéta alatt nem ülhettek be nyugodtan egyetlen bárba sem, mert szinte minden üdítő tele van cukorral és pluszkalóriával? Pedig nem csak a vodka-szódát és a mentes vizet ihatjátok ilyenkor bátran; most segítünk, mi az, ami valójában a legjobb választás lehet.

Azt mondják, a szépségért meg kell szenvedni, és bár ki nem állhatjuk a diétát, mégis kénytelenek vagyunk időnként változtatni az étrendünkön. Nemet mondunk a szénhidrátokra, a cukorra és az extra kalóriákra: ezért ha beülünk a barátokkal szombat este egy bárba, szinte biztos, hogy vizet vagy vodka-szódát merünk csak inni. De biztos, hogy összvissz ez a két opció van egy fogyókúrázó személy számára? Hát persze hogy nem!

A Woman's Daynek elárulta egy szakértő, hogy valójában akad még egy másik ital is a listán, amit nyugodtan iszogathattok ilyenkor. Na most, a koktél az semmiképp sincs rajta, hiszen ezeknél általában nem tudjuk, mi van bennük pontosan. Ergo, rengeteg titkos kalória bújhat meg bennük, amit épp szeretnétek elkerülni. Helyette nyugodtan válasszátok a light söröket; kábé 100 kalória van bennük, ami jóval kevesebb, mint egy koktélban. Ráadásul még egy pluszpont ennek az italnak, ugyanis hamarabb eltelít, így kevesebbet fogtok fogyasztani belőle.

Forrás:
pexels.com