Egyéb kategória

Íme a csodamaszk, amitől sikítani kezdenek a mitesszerek!

Soha nem akarom újraélni azt a korszakot, mikor igazi tinédzserpattanásaim voltak. Ha valami, az igazán lerombolta az önbizalmam, egyáltalán nem örültem neki, hogy a mitesszerek visszajáró vendégei az arcomnak. Szerintem ennek mondjuk senki se örült.

vous - 2017.01.22.
Íme a csodamaszk, amitől sikítani kezdenek a mitesszerek!

Persze van, akihez később is visszatérnek, kinek azért, mert olyan a bőre, kinek meg azért, mert rossz terméket használ a bőrére. Akár így, akár úgy, statisztikailag is bizonyított, hogy a nők ötven százalékánál felnőttkorban is létező probléma a mitesszer.

Mi az a mitesszer?

Ezek kis dudorok, amelyek megjelennek a bőr felszínén az eltömődött szőrtüszők miatt. Többnyire sötét színűek vagy feketék, szemmel jól láthatóak, kivehetőek. Főleg háton, karon, mellkason, vállon és az arc T vonalán jelennek meg, azaz az állon, orron és a homlokon. Többnyire kozmetikai tisztítókezelésekkel lehet tőlük megszabadulni időről időre, ám házilag is bevethettek egy mélyen hámlasztó és tisztító maszkot, amit a Mindbodygreentől hoztunk nektek.

Hozzávalók

Keverjétek a szódabikarbónát és a mézet egy tálban, amíg sűrű masszát nem kaptok. Ezt a masszát kenjétek fel az arcotokra, a T vonalatokra, hagyjátok hatni 15-20 percig, majd mossátok le langyos vízzel.

sarkadi nikolett nina arcpakolás méz

Három mézes házi kence, ami szuperpuhává varázsolja a bőrötöket

A méz nemcsak finom és egészséges, de a szépségápolásban is nagyon hasznos. Nagyszerű vitaminforrás, hiszen A-, B-, C- és E-vitamint is tartalmaz, melyeknek köszönhetően regeneráló hatással bír, így a fáradt arcbőrt is hamar frissebbé, fiatalosabbá varázsolja. Élénkít, ám emellett nyugtatja is a bőrt, és antibakteriális hatása miatt nagyszerű fegyver a mitesszerek és a pattanások ellen. 

Próbáljátok ki Nina receptjeit, amiket itt találtok!

Ajánlott cikkek