Egyéb kategória

Nevetésre felkészülni! Ez az év legállatibb eljegyzése

Az eljegyzésekről mi jut eszetekbe? A romantika, a cukiság, a megható körülmények. Na ezekre most ne is számítsatok, viszont vicces dolgokra annál inkább! Figyelem, zsepiket elő, ugyanis sírni fogtok a nevetéstől!

vous - 2017.01.23.
Nevetésre felkészülni! Ez az év legállatibb eljegyzése

Azt már tavaly óta tudjuk, hogy egy kiscicával tuti sikeres lehet egy lánykérés, de most nagyon úgy tűnik, hogy egy másik állattal is garantált az „igen”. Mire lesz szüksége a fiúknak, és mire készüljetek ti, lányok? Dinoszauruszokra! Oké, nem a szó szoros értelmében, csupán egy jelemezre kell gondolnotok, már ha a következő példát vesszük.

esküvő trend pinterest

Viszlát, virágkoszorú! – Esküvői trendek a Pinterestről, amiknek 2017-ben búcsút intünk

A Pinterest tele van gyönyörűbbnél gyönyörűbb menyasszonyi ruhákkal, koszorúslányruhákkal, dekorötletekkel és esküvői virágcsokrokkal. Így talán nem meglepő, hogy a Pinterest ma már nemcsak népszerűsíti az esküvői trendeket, hanem diktálja is azokat. Azonban nem mindent szabad erről az oldalról ellesnetek.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Egy fotóspáros, Greg Basel és Maria Adams lőtte azokat a képeket, melyeken egy pár T-Rex jelmezbe bújva játssza el az eljegyzésüket. Ismétlem, „játssza el”, ugyanis a fotók nem egy valódi eljegyzést mutatnak be, csak a fotósok célját, mely az volt ezzel a maskarával, hogy bebizonyítsák, a szerelem bizony még nem halt ki, igenis létezik (nem úgy, mint a dínók).

trex eljegyzés dínó

Forrás:
Greg Basel & Maria Adams Photography

Forrás:
Greg Basel & Maria Adams Photography

Forrás:
Greg Basel & Maria Adams Photography

További képekért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek