Egyéb kategória

Ki mondta, hogy csak a francia nők stílusosak? Kihagyhatatlan divattippek Oroszország utcáiról

Ha stílusról és nőkről beszélünk egy mondatban, általában leragadunk a franciáknál és az olaszoknál – sikkesek, stílusosak, és mindig tudják, mit, hova és hogyan viseljenek. Pont. Moszkvai történet témájú napunkon azonban Oroszország felé vesszük az irányt, stílusból ugyanis ott sincs hiány! 

vous - 2017.01.24.
Ki mondta, hogy csak a francia nők stílusosak? Kihagyhatatlan divattippek Oroszország utcáiról

Ha figyelemmel követitek a neves divatheteket, láthattátok már, hogy a street style fotók sokszor felkapottabbak, mint a színfalak mögött vagy épp a kifutó környékén elkapott pillanatok. A siker titka egyszerű: a szettek egytől egyig a mai divatot követik, frissek, fiatalosak és bohókásak. Ilyenkor minden megengedett, a szabály az, hogy nincs szabály.

Imádom ezeket a szetteket időnként tetőtől talpig átnézni, inspirálódni, ötletet meríteni, rácsodálkozni, hogy: jééé, ezt így is lehet? Bizony, a fotókon látható ruhák viselői tudják, mit és hogyan variáljanak. Nincs ez máshogy Oroszországban sem, ahol évről évre a hideg ellenére is szuperstílusos szettekben igyekszik mindenki a moszkvai divathetekre. Merthogy a tél semmiben sem akadályoz, pláne nem a stílusos megjelenésben! Íme 8 aranyszabály, amit az orosz nőktől érdemes ellesnünk! 

1. Maszkulin darabokban is lehettek nőiesek

Ki mondta, hogy a maszkulin szettek nem nőiesek? Sőt, igazán szexi hatást kelthettek, ha tudjátok viselni a férfiasabb stílust képviselő ingeket, blézereket és kosztümnadrágokat – akár edzőcipővel is! 

#VOUS-tipp: A maszkulin stílust férfiruhákkal is elérhetitek, Takács Nóra korábban meg is mutatta, hogyan

Forrás:
Vogue.com

2. A szürke szín egy cseppet sem unalmas! 

Ha eddig nem tettétek, ideje megszeretni a szürke színt. Nem, nem lesztek benne kisegerek! Jó hír, hogy szinte mindenkinek jól áll, és még véletlenül sem unalmas. Kifejezetten izgalmas tud lenni, ha a különböző árnyalatait feketével és fehérrel kombináljuk. Próbáljátok ki, szeretni fogjátok! 

#VOUS-tipp: Sminkesünk, Pádár Detti szerint az egyik legjobb szín a fekete leváltására a szürke. A sminktippekért kattintsatok IDE

Forrás:
Vogue.com

3. Egy jó felvarró mindent feldob

Az ősz nagy kedvencei a felvarrók és a kitűzők voltak, habár itthon még nem használjuk ezeket elég bátran. Próbáljátok ki őket, és kössetek barátságot, ugyanis nemcsak a régi, kopott farmert dobják fel, de a megunt télikabátokat is újjávarázsolják. 

#VOUS-tipp: Tudtátok, hogy fillérekből feldíszíthetitek a már meglévő ruháitokat? Ruhatárpimpelés következik Viola módra.

Forrás:
Vogue.com
Bokavillantás és miniruhák - Egy blogger elárulta az igazságot a legtrendibb divatfotókról! Lángi Dorka

Bokavillantás mínusz tíz fokban? – Egy blogger elárulta az igazságot a legtrendibb divatfotókról!

Tél van, a mínuszok egyre lejjebb kúsznak a hőmérőn, az Instagram mégis roskadásig van kivillanó bokákkal, csupasz nyakakkal, kigombolt kabátokkal és bloggerekkel, akik előszeretettel mutatják meg, hogyan lehet januárban is csinos valaki anélkül, hogy x réteg ruhába bújna. De mi a valóság? Tényleg jó a 10 denes harisnya télvíz idején, vagy ezek a szettek maradjanak a telefonunk galériájában? Lángi Dorka divatblogger megsúgta a titkot, amit ide kattintva olvashattok el!

4. A rétegek kellenek!

Az orosz nők pontosan tudják: fázni nem divat. Ennek érdekében pedig réteget nem sajnálva öltöznek fel, és milyen jól teszik! Nézzétek csak, mennyi minden megfér egymást mellett-alatt-felett! 

#VOUS-tipp: Tüllszoknya farmerre? Simán! Idén télen kicsit másként rétegezünk, mint eddig. Hogy hogyan? Egy korábbi cikkünkből kiderül!

Forrás:
Vogue.com

5. Mackónaci nem csak takarításhoz

A sportos ruhadaraboktól sokan tartanak, mondván, minden nőiességünk elveszik bennük. Az alábbi kép láttán azonban ezzel az állítással lehetne vitatkozni. Egy jól megválasztott dzsekivel vagy blézerrel máris csajos az összhatás. 

#VOUS-tipp: Ha ti is jól érzitek magatokat a lazább darabokban, hagyjátok, hogy a sportruhák teljesen beépüljenek a ruhatáratokba. Grafikusunk, Fanny már megmutatta, mit mivel hordhattok

Forrás:
Vogue.com

6. Színes télikabát? Kötelező!

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy nőiesek és sikkesek csak egy egyszínű kabátban lehetünk, hiszen minek hivalkodni, kitűnni a tömegből, nemde? Nos, tévedünk! Egy színes télikabátnál semmi sem stílusosabb idén, ráadásul a szürke hangulatunkon is dobhat egy nagyot. 

#VOUS-tipp: Ha megvan a tökéletes télikabát, már csak a tökéletes lábbeli hiányzik. 3 magyar divatblogger elárulja, melyik az idei tél slágerdarabja!

Forrás:
Vogue.com

7. Egy különleges táskára mindenkinek szüksége van! 

Diamonds are a girl's best friend – szokták mondani, pedig egy jó táska sem hiányozhat a társaságunkból. Szerezzétek be az alapdarabokat, majd jöhetnek a különlegesebb fazonok! 

#VOUS-tipp: Ha beszereztétek a legvagányabb táskákat, már csak egy napszemüveg hiányzik a szettből. Válasszatok arcformához illően, és ragyogjatok

Forrás:
Vogue.com

8. Pufidzseki + magas sarkú = telitalálat

A pufidzsekiről gyakran hallani, hogy igazi vágyölő darab, kevés embernek áll jól, és mindenki borzasztó férfias lesz benne. Jelentem: ez egyáltalán nincs így! Sőt, az őszi divathetek óta tudjuk, a legjobb, ha magas sarkút választunk hozzá! 

#VOUS-tipp: A pufikabátokhoz nemcsak a nőies cipők, de a tavaszváró ruhák is illenek. Emcsi megmutatja, hogyan működik ez pontosan

Forrás:
Vogue.com
600

Divatról olvasgatnátok? Ezeket a cikkeket ajánljuk!

Ajánlott cikkek