Egyéb kategória

Ezeket a jellemzőket biztosan nem tudtátok a csillagjegyetekről

A Skorpiók féltékenyek, a Kosok fejjel mennek a falnak, a Rákok meg anyáskodóak – oké-oké, van benne igazság, de van néhány olyan jellemző is, amit nem szokás kiemelni, pedig legalább ennyire igaz az egyes jegyekre. Olvassátok el, mi az a ti jegyeteknél!

vous - 2017.01.24.
Ezeket a jellemzőket biztosan nem tudtátok a csillagjegyetekről

Kos

Azt már biztos tudod, hogy a horoszkópodat önzőnek, énközpontúnak és temperamentumosnak nevezik, de azt kifelejtik a legtöbb horoszkópból, hogy ez azért van, mert olyan vagy, mint egy újszülött. A kiabálás, csapkodás azért van, hogy észrevegyenek, és nem tudod, hogy kezeld az új helyzeteket. Éppen ezért nagyon naiv tudsz lenni, erre figyelj oda!

Forrás:
Cséfalvay Fanny

Bika

A híres makacsságod nem átok, hanem áldás. A te esetedben csupa pozitív tulajdonságot jelent: elhivatottságot, azt, hogy lehet rád számítani. De pont úgy, ahogy egy valódi bikát vagy tehenet sem piszkálnánk, bármilyen nyugodtnak tűnik is, egy csupa chill Bikát sem érdemes becsmérelni, mert roppant hiú.

A cikk folytatását itt találjátok

joy vous

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. 

Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek