Egyéb kategória

4 étkezési tipp egy 68 éves dietetikustól, aki egyben szupermodell is

Maye Musk 68 éves, dietetikus, táplálkozási tanácsadó, nagymama és szupermodell – már az olasz Vogue címlapján is pózolt. Most megosztja veletek a legfontosabb étkezési tippjeit, amiket érdemes megfogadnotok!

vous - 2017.01.26.
4 étkezési tipp egy 68 éves dietetikustól, aki egyben szupermodell is

1. Fontoljátok meg az étrendeteket

Egyetek, ha éhesek vagytok, még akkor is, ha nem vagytok farkaséhesek – ez megakadályozza, hogy később túlegyétek magatokat. 

„Én általában dél körül éhezem meg nagyon, ezért előbb, mondjuk 10:30-kor megszem az ebédem felét, pl. lazacot teljes kiőrlésű tésztával vagy zöldségekkel, ezért nem farkaséhesen érek haza ebédszünetben, és nem eszek meg mindent, amit a találok” – mondja a Women's Healthnek.

Objektum doboz

2. Egyétek azt, amit szerettek

Ha nem tetszik egy étel íze, akkor nem kell megenni vagy meginni, nem számít, mennyire egészséges.

Egér reggelire, giliszta desszertnek – Szuper trükkök, hogy a legfinnyásabb gyerkőc is megegye az ételt!

3 szuperegészséges étel, amiről eddig nem hallottatok

A könyökötökön jön már ki a sok-sok egészségesnek mondott étel? Akkor jól figyeljetek: most olyan szuperegészséges finomságokat mutatunk nektek, amikről eddig még nem hallottatok, viszont 2017-ben a kedvenceitek lesznek!

A teljes cikket ITT olvashatjátok el!

3. Legyetek tájékozottak

Fontos, hogy naprakészek legyetek, és ismerjétek a legújabb tudományos felfedezéseket. Olvasgassatok a témában, vagy akár iratkozzatok fel dietetikusok hírleveleire. 

Objektum doboz

4. Ünnepeljetek meg minden egyes napot

„Amikor azt hallom, hogy valakinek balesete volt, vagy beteg lett, mindig azt kérdezem magamtól, hogy miért nem tettem ma még semmi olyat, amit igazán élvezek.

Minden egyes napot élveznetek kell!

Ajánlott cikkek