Egyéb kategória

Pezsgőzés és nasi: így telnek a beteg hölgy napjai a jóképű szomszédfiúval

A hét, de talán a hónap sztorija is lehet, hogy egy szexi srác odaköltözött súlyos beteg szomszédjához, hogy ápolja őt. A barátságuk egyszerre valószínűtlen, szívszorító, vidám és imádnivaló.

vous - 2017.01.26.
Pezsgőzés és nasi: így telnek a beteg hölgy napjai a jóképű szomszédfiúval

Norma Cook egy pimasz és makacs idős hölgy, aki leukémiában szenved, de most jön a szívszorító rész a sztoriban: van egy 31 éves jóképű színész és énekes szomszédja, Chris Salvatore, aki miután megtudta, hogy Noram beteg, hozzáköltözött, hogy segítsen neki. 

Ah!

Chris már öt éve él ugyanabban a házban, ahol az idős hölgy és tulajdonképpen a betegsége előtt is barátok voltak. Miután kiderült, hogy Norma súlyos betegségben szenved és 24 órás felügyeletre lenne szüksége, azonban nem volt elég pénze megfizetni egy hivatásos ápolót, Chris odaköltözött hozzá és igyekszik annyi minőségi időt eltölteni a hölggyel, amennyit csak lehet.

Az egész napos felügyeletet sokszor még mindig nem tudják megoldani, így nagy szükség lenne még valakire.

Objektum doboz

Normának sajnos nincs unokája, illetve most már van, hiszen Chrisre unokájaként tekint, ez az érzés pedig kölcsönös. Ne gondoljátok, hogy Chris és Norma unatkoznak: a cuki páros híreket néz, beszélgetnek és elmondásuk alapján pezsgőt isznak és mogyorót rágcsálnak. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek