Egyéb kategória

Megvan a lista: ezek 2017 legígéretesebb munkái

Éppen munkát kerestek? Nem tudjátok, milyen szakra menjetek továbbtanulni? Akkor most segítünk egy kicsit: íme, a 10 legígéretesebb állás 2017-ben!

vous - 2017.01.27.
Megvan a lista: ezek 2017 legígéretesebb munkái

A LinkedIn megosztott egy top 20-as listát 2017 legígéretesebb munkáiról. A rangsorolásnál figyelembe vették a potenciális szakmai előmenetelt, a munkahelyek számának növekedését és a fizetést, melyek valóban nagyon fontosak munkakeresés szempontjából. Előljáróban annyit, hogy a legígéretesebb munkák többsége a pénzügyi, a technológiai és egészségügyi területeken helyezkedik el.

2017 top 10 legígéretesebb munkája:

1. Orvos
2. Gyógyszerész
3. Értékesítő
4. Szoftverfejlesztő mérnök
5. Termékmenedzser
6. Pénzügyi elemző
7. Műszaki programozó szakmérnök 
8. Programmenedzsment
9. Adatmenedzsment
10. „Scrum Master”

Egy kis segítség: „A Wikipédia szerint a Scrum a szoftverfejlesztés egy inkrementális, iteratív módszere, amit gyakran használnak az agilis szoftverfejlesztés eszközeként. A Scrum eredetileg szoftverfejlesztési projektmenedzsment módszertannak készült, azonban alkalmazható szoftverkarbantartási projektek vezetésére vagy programmenedzsment-megoldásként is. A Scrum Master pedig az, aki a folyamatot felügyeli és a projektmenedzserrel ellentétben a csapat önálló munkavégzését edzőként segíti.”

A teljes, top 20-as listát ITT tekinthetitek meg!

Ajánlott cikkek