Világmárka arca lett Kurt Cobain és Courtney Love lánya

Frances Bean Cobain nevéből adódóan sem élhetne hétköznapi életet, de azok után, hogy egy világmárka arca lett, végleg bukta az átlagos életet.

Kurt Cobain és Courtney Love közös lánya, a 24 éves Frances Bean Cobain egy világhíres márka reklámarca lett. Marc Jacobs azért választotta a kampány arcául a lányt, mert szerinte Frances kisugárzása egyedi és erős, valamint szemtelenül gyönyörű. Marc egy Insta-posztban dicsérte a lányt, amelyből kiderül, először kétéves korában találkozott Francesszel és mindig is szeretett volna vele dolgozni. Nos, ez meg is valósult, ugyanis Frances a Marc Jacobs 2017-es tavaszi/nyári kollekciójának arca lett.

Objektum doboz

Természetesen a sztárcsemete is nagyon büszke a felkérésre. 

Nem gondolom magamról, hogy modell lennék, ez a projekt igazán menő, nem állnék olyan dolog mellé, amiben nem hiszek. Szerintem ez a kollekció gyönyörű és nagyon hízelgő, hogy Marc rám gondolt.

– nyilatkozta Frances a Vogue-nak. Azt azért ne higgyétek el neki, hogy nem igazi modell, hiszen már 2016 szeptemberében édesanyjával közösen szerepelt egy Burberry-reklámban.

Egyébként nem ő az egyetlen sztárgyerek, aki modellnek áll. Pamela Anderson fia, továbbá Jude Law, Cindy Crawford gyereke, valamint a piszkosul jóképű Levi Dylan, Bob Dylan unokája is sétált már kifutón.