Rántott csirke bundás pipi

Kiderült: ezek az Instagram legtöbbet fotózott kajái

Az Instán is megvannak a legnagyobb kedvencek; egy rakat posztot láthatunk például Párizsról vagy New Yorkról, sminkötletekről és frizurákról. Kajákról nem is beszélve! De mik a leggyakoribb ételek, amik szembejönnek a kezdőlapon? Már nem titok!

5. Avokádó

Oké, nektek is feltűnt, hogy néhány hónap alatt az avokádó a kaják szupersztárja lett? Pár éve még alig hallottunk róla, ma meg már külön éttermek nyílnak a „szellemében”. Az Instán 5.144.934 bejegyzést osztottak meg az #avocado hashteggel. Jelen pillanatban.

Objektum doboz

4. Hamburger

Talán senkit sem lep meg, hogy a hambi ilyen előkelő helyen végzett a listán. Minél nagyobb, és minél több hozzávalóból készül, annál ellenállhatatlanabbul néz ki. Most épp 7.411.141-nél jár Instán a #burger.

Objektum doboz

3. Eper

Gondoltátok volna, hogy egy gyümölcs is felkerül a listára? Bizony, az eper az egyik legnépszerűbb, nemcsak a gyümölcsök, de a kaják versenyében egyaránt. A #strawberry most épp 11.367.372-nél tart, és még nem állt meg!

Objektum doboz

2. Saláta

Még egy pont az egészséges étkezésnek, a saláta ugyanis a dobogó második fokán áll, méghozzá nem kis számmal. A #salad hashtaggel ugyanis 12.180.869-en osztották már meg Instán.

Objektum doboz

1. Csirke

A győztes pedig az egyik legnépszerűbb húsfajta. Finom is, gyorsan megsül, és még a fogyókúrázóknak is nagyon ajánlott; ezek után bárkit is meglep, hogy a #chicken 14.427.293-szor jelent már meg a bejegyzésekben?

Objektum doboz