Egyéb kategória

Így szexeljetek közterületen: a nyilvános együttlét 5 szabálya

Így vagy úgy, de nyilvános helyen már mindenki szexelt. Bizosan tisztában vagytok azzal, hogy illegális dolgot tettetek, de most megmagyarázzuk, hogy hogyan legyen legális a köztéri menet!

vous - 2017.01.27.
Így szexeljetek közterületen: a nyilvános együttlét 5 szabálya

Magyarországon a nyilvános szex nem törvénybe ütköző. A törvény a közbotrányt okozó tevékenységet bünteti, vagyis azt, ha valaki lát titeket szex közben, ha közterületen szexeltek, ha közterületen az autóban szexeltek.

moziszexcikk-1

„Kutyában toltuk, mikor meghallottuk a szirénázást” – párok vallottak a nyilvános szexről

Ha fűszer kell a szexuális életbe, akkor az egyik opció sokaknak az, ha tiltott helyeken forrósítják fel a levegőt. Hiába, az izgalom, a lebukás veszélye megdobja a hangulatot, szerencsés esetben pedig nem buknak le, még szerencsésebb esetben pedig nem hívja rájuk senki a rendőrséget. Vagy de.

Akár így, akár úgy, íme néhány eset, amikor az a mondás nem állja meg a helyét, hogy ami a hálószobában történik, az ott is marad.

Éppen ezért, na meg még sok más okból kifolyólag sem érdemes kockáztatnotok, hogy valaki rajtakapjon titeket, miközben nyilvános helyen szeretkeztek, viszont ha kellően körültekintőek vagytok és meggyőződtetek arról, hogy ezzel senkit sem botránkoztattok meg, illetve senki nem láthat meg titeket, HAJRÁ!

Így szexeljetek nyilvános helyen!

1. Az időzítés a legfontosabb!

Fényes nappal a Margitszigeten? Ugye, csak vicceltek? Soha ne szeretkezzetek nappal nyilvános helyen, főleg ott, ahol gyerekek is lehetnek.  

2. A fehérneműt hagyjátok otthon!

Főleg nyáron, és főleg szoknyában! Sokkal kényelmesebb lesz így az együttlét, nem kell azzal bíbelődni, hogy levegyétek a ruhákat, és ha vészhelyzet van, gyorsabban tudtok cselekedni! 

szex

5 mítosz a női orgazmusról, amit ideje elfelejteni

Annyi, de annyi tévhit él a köztudatban a női orgazmusról, amit leginkább a felnőttfilmeknek köszönhetünk. Nem vagyok pornóellenes, de az biztos, hogy sokat ferdítenek a valóságon. A női orgazmus mennyisége, minősége komoly dilemmát okoz még talán nekünk, nőknek is. Sokszor a párunkkal, sőt magunkkal sem vagyunk őszinték, ami az élvezetet illeti, ebből aztán hatalmas városi legendák születnek az orgazmusról, amik őrületes tévedések.

A cikk folytatása ITT jön!

3. Lábakat fel!

Ha inkábbb fekve kényelmes a szex, akkor a nyilvános szeretkezés nem a ti terepetek. Hacsak nem egy toszkán prérin vagytok, ahol kilométerekre senki sincs. A nyilvános szex megkövetel bizonyos akrobatikai képességeket.

4. Szkippeljétek az előjátékot!

Az előjáték nagyon izgalmas OTTHON. Ez persze nem azt jelenti, hogy mellőzzétek a ruha alatti dédelgetést. Közterületen inkább törekedjetek a lényegre!

5. Psszt!

Nehogy valaki rátok hívja a mentőket, mert a sikolyokat segélykiáltásnak véli! Vegyétek minimálra a hangerőt, suttogjatok, az amúgy is sokkal szexibb!

Ajánlott cikkek