Little_Rooster_Purple_Fantasies_Shop_1024x1024_7993e1a5-58e5-4a9f-bfe1-f8a10a3bfdc4_1024x1024

Nincs kéznél reggel a pasi? Ébresztőóra helyett keljetek orgazmusra

Gondolkozzunk, gondolkozzunk, mire lenne a legjobb felébredni az ébresztőóra agresszív csörömpölése helyett? Kávéillat, verőfényes napsütés, vagy a párunk finom, már mentolos leheletű csókja? Áh, felejtsétek el! Keljetek orgazmusra!

Nem a reggeli szexről beszélek, annál valami sokkal őrültebb módon kelhettek reggelente orgazmusra! A Little Rooster, vagyis a Kis kakas egy ébresztőóra és szexjáték egyben. 

A leírás szerint lefekvéskor a nadrágba kell helyezni, beállítani az ébresztést, és a reggel egy hatalmas orgazmussal indul. A Kis kakas formájából adódóan gondolhatnánk azt is, hogy fel kell helyezni a hüvelybe, de nem! Dehogy!

Forrás:
http://www.littleroosterstore.com

A szeméremajkak közé kell behelyezni, így ébresztéskor a csiklót (is) stimulálja. Az, hogy az éjszaka folyamán tökéletesen a helyén marad a kütyü... nos, azt nehezen tudom elképzelni, bár a gyártó elmondása szerint ha a fehérnemű alá helyezik, tutira nem mozdul el.

A Kis kakas ára egyébként átszámítva nagyjából 26 ezer forint, erre jön még a szállítási költség.

Nehéz megszólalni!

Figyelem!
Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Elmúltam 18 éves, belépek!
Még nem vagyok 18 éves.