Egyéb kategória

Vizsgaidőszak utáni to do-lista – vizsgázók, pipáljátok?

Egy jó dolog van a vizsgaidőszakban, de azt tényleg minden vizsgázó imádja: hogy vége van. Szerencsés esetben az UV-hét előtt, szerencsétlen esetben az UV-hét végén. Akár így, akár úgy, a vizsgaidőszak utolsó vizsgájáról minden diák úgy jön ki, hogy összeállít fejben egy to do-listát, amit az elkövetkező egy hétben kipipál pontról pontra.

vous - 2017.01.28.
Vizsgaidőszak utáni to do-lista – vizsgázók, pipáljátok?

Alvás

A sok éjszakázás miatt ez nálam az első számú feladat: pótolni a sok kimaradt alvásidőt. Aki ebben megpróbál megakadályozni, az halál fia. Persze jó alaposan megszenvedem a visszaállást is, amikor éjszakai bagolyból visszavedlek nappali élőlénnyé. Ha ez nektek is ismerős probléma, ez a szundiedzés segít benne!

Objektum doboz

BULI

Valójában az motivál az utolsó vizsgáknál, hogy csak akkor fogom jól érezni magam a vizsgaidőszak végét lezáró buliban, ha minden vizsgám sikerül. Mondjuk ha nem sikerül, akkor is lehet bulizni. (De így a tizenhetedik vizsgaidőszaknál ezt inkább egy jó kis gasztrobulival helyettesítem. Vezetek egy listát azokról a helyekről, amiket ki akarok próbálni, és ott megkóstolok többféle finomságot.)

Objektum doboz

Agyégetés

Nálam egy húzós vizsgaidőszak után beáll a zombi üzemmód. Ilyenkor rendre előveszek egy koreai sorozatot vagy egy művészfilmet, és csak nézek ki a fejemből. Gondolkodás? Oh, istenem, még csak az kéne!

Objektum doboz

Helló, régi hobbik!

Helló, könyvek, filmek, mozi, barátok, család! Komoly és éles váltás történik vizsgaidőszakban a szociális életet illetően. Nem véletlenül az a legelterjedtebb mém az egyetemisták körében, amikor egy lény előjön a sötét odúból, és azt kérdezi:

– Anya?

– Apa?

– Haverok?

– ..

– …. 

– ……

Objektum doboz

Alapos testrestaurálás

Bejelentkezés fodrászhoz, kozmetikushoz. (És még egy lazító masszázsra, bár ez minden vizsgázónak alanyi jogon kéne, hogy járjon.)  Meg nekiállni az edzésnek, hogy a sok szénhidrát általi rombolást helyrehozzam. Apropó, nekem ezek a trükkök beváltak falásroham ellen, olvassátok! Ugye, nem csak én érzem azt, hogy totál leamortizálódok vizsgaidőszakban?

Objektum doboz

Nálatok mi van még a listán?

Ajánlott cikkek