Egyéb kategória

A tudomány is kimondta: a kopasz pasik a legvonzóbbak és legintelligensebbek

A pasitok aggódik, hogy egy idő után elkezd kopaszodni? Esetleg már kopaszodik, netán önszántából kopasz? Ha ezek közül valamelyik igaz a partneretekre, akkor van egy jó hírünk mindkettőtök számára! 

vous - 2017.01.30.
A tudomány is kimondta: a kopasz pasik a legvonzóbbak és legintelligensebbek

Egy 2012-es kutatás szerint a kopasz pasik sokkal intellingensebbek, sikeresebbek és dominánsabbak, mint hajas társaik. Ez egyébként nem is olyan meglepő, gondoljatok csak 2016 legszexibb pasijára, Dwayne „The Rock” Johnsonra, Jason Stathamre vagy Vin Dieselre. 

vin diesel

6 vitathatatlan érv, hogy a kopasz pasik a legjobbak! 

Kopasz. Nekem erről a szóról legelőször Kojak jut eszembe a nyalókájával. Abba meg inkább ne menjünk bele, hogy mire asszociálok, mikor meglátom nyalókával a szájában. Na de most nem róla lesz szó, hanem a Jason Statham-féle, bugyilecsúszós kopaszságról. Merthogy ezek a srácok a legjobbak. PONT.

A cikk ITT folytatódik!

Az Albert E. Mannes vezette kutatást a Pennsylvaniai Egyetemen végezték, 59 nőnek mutattak fotókat férfiakról, az egyik képen volt hajuk, a másikon teljesen kopaszul vehették szemügyre őket a nők. A résztvevők többsége a kopasz férfiakat sokkal vonzóbbnak találta. Az eredményt azzal magyarázták, hogy a kopaszság egyértelműen férfias.

Egy másik kutatás pedig arra is rámutatott, hogy nemcsak dögösebbek a kopasz pasik, hanem intelligensebbek is, mint hajjal rendelkező társaik.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.