Egyéb kategória

Justin Timberlake kedvence: fudge brownie, a tömör gyönyör

A fudge és a brownie is Amerika kedvence, a kettő együtt pedig az édesség szerelmeseinek – többek között Justin Timberlake – legkedveltebb desszertje. El tudtok képzelni egy puha, nagyon csokis sütit vajkaramellel gazdagítva? Igen, ez a kalóriabomba nem más, mint a fudge brownie!

vous - 2017.01.31.
Justin Timberlake kedvence: fudge brownie, a tömör gyönyör
Sütemények sütés nélkül

Sütemények sütés nélkül
Forrás:
Alexandra

A brownie-t megismertük, megszerettük, gyakran készítjük és imádjuk, míg a fudge kevésbé ismert nálunk. A tejkaramellára nagyon hasonlít, puha és vajas, a pirított cukor karamellizált ízei a legjellemzőbbek, melegség árad szét a szájban, amikor belekóstolunk.

Az angolszász országokban önmagában is fogyasztják édesség gyanánt, mint mi a tejkaramellát, de az édesszájúak mekkájában nagyon leleményesen használják mindenféle édes finomságokban.

Ha forró tejjel elkeverjük, akkor isteni, melengető karamellás italt kapunk, belemorzsolhatjuk almás pite töltelékébe, de apróra vágva brownie-ba is előszeretettel keverik Amerikában. Justin Timberlake feleségének Au Fudge nevű éttermében férje kedvenceként szerepel az étlapon.

justin timberlake

A legőrültebb korszakaival kívánunk boldog születésnapot Justin Timberlake-nek

Justin Timberlake január 31-én ünnepli születésnapját, ez alkalomból összegyűjtöttük nektek kedvenc Justinunk legfurcsább és legvagányabb stílusait.

ITT jön a cikk folytatása!

Már csak az a kérdés, mennyit edzhetnek ezek a sztárok, hogy ledolgozzák ezt a kalóriabombát, ha tényleg ez a kedvencük és rendszeresen esznek is belőle.

A cikk itt még nem ér véget! A folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek