jennifer lawrence

Jennifer Lawrence továbbra is ismerkedik Budapesttel: most egy bárban kapták lencsevégre

Továbbra is tart a Red Sparrow című film forgatása, ami körülbelül egyet jelent azzal, hogy Jennifer Lawrence még mindig nálunk tartózkodik. Nos, úgy tűnik, az Oscar-díjas színésznő nem zárkózik be a hotelszobájába, hanem „a nyakába veszi a várost”, és ismerkedik Budapesttel.

Hideg idő ide vagy oda, úgy tűnik, a hollywoodi hírességeket ez sem riasztja el attól, hogy Budapestre jöjjenek. Épp ma számoltunk be arról, hogy egy újabb sztárt szúrtak ki a gyönyörű fővárosunkban, egészen pontosan a Marley meg én és az Ünneprontók ünnepe főszereplőjét, Owen Wilsont. Persze közben azt sem felejthetjük el, hogy Jennifer Lawrence már közel egy hónapja hazánkban tartózkodik egy filmforgatás miatt.

jennifer lawrence

Jennifer Lawrence, a világsztár, aki olyan, mint mi – vagy mégsem?

Jennifer Lawrence. Elég ennyit mondanom, és mindenki tudja, kiről van szó. Az egész világ rajong érte: váratlan válaszaival a sajtószobák kedvence. Megunhatatlan a humora, a lazasága, az őszintesége. Ez a nő egy jelenség – de vajon tényleg annyira őszinte, amit belőle látunk? Vagy csak egy zseniálisan felépített brandről lenne szó?

Mindez kiderül ebben a cikkben.

Nos, úgy tűnik, Jennifer nem túl szégyenlős vagy rejtőzködő típus – akárcsak Tom Hanks –, bátran kimerészkedik Budapest utcáira, sőt még egy nyilvános helyre is betért a napokban. Friss fotók szerint barátnőjével együtt kerestek fel egy éttermet, mely a belváros egyik legforgalmasabb pontján található. A képek alapján a színésznő lazára vette a figurát, semmi extra haj vagy smink, mindössze egy-két pohár borból és vélhetően egy baráti csevejből állt az estéje.

Objektum doboz