Egyéb kategória

Szipogni cikibb, mint zsebkendőt kérni – fújjatok orrot a villamoson is!

Meguntuk! Elegünk lett, hogy szipogások közepette járunk be a szerkesztőségbe! Szóval, kedves szipogó idegenek, kérjetek tőlünk zsebkendőt, adni fogunk!

vous - 2017.02.03.
Szipogni cikibb, mint zsebkendőt kérni – fújjatok orrot a villamoson is!

Aki tömegközlekedéssel utazik mindennap, tudja, hogy érik kellemetlenségek az embert ott. Rátok állnak, az arcotokba nyomulnak, ÉS SZIPOGNAK!!!

Mindannyian jártunk már úgy, hogy hiába pakoltunk fel otthon egy marék zsebkendőt, útközben – főleg télen –, míg beérünk a suliba vagy a munkahelyre, elfogyott, elhasználtuk mindet. Azonban mi még mindig a villamoson zötykölődünk. Az orrunk pedig folyik.

Mit teszünk ilyenkor?

A: Szipogunk (a mellettük lévő fülébe).

B: Kérünk valakitől egy zsebkendőt.

budapest-kozlekedes-metro

Kedves BKK-ellenőrök! Legyenek kedvesek ellenőrizzék a bérletemet!

Tömegközlekedéses sztorija mindenkinek van, jó és rossz egyaránt. A jegyellenőr a legtöbb esetben sajnos nem egy hálás munka, ezt a cikket sem fogják kiragasztani az öltözőbe.

Kérni szeretnék valamit!

Nos, a helyes válasz mindeképpen a B opció. Zsebkendőt kérni egy ismeretlentől a tömegközlekedésen egyáltalán nem ciki. Ez éppolyan, mint amikor a dohányosok egymástól tüzet kérnek. (Bár a dohányzás ciki, szóval talán mégsem olyan!)

Kérjetek egy szimpatikus idegentől egy darab zsebkendőt, majd a legközelebbi trafikban (ami már nincs, tehát akkor inkább) boltban, drogériában vegyetek egy csomaggal.

Előzzétek meg azt a cikis helyzetet, hogy valaki a tömegközlekedésen odanyújtson nektek egy zsebkendőt, mert megunta a szipogásotokat! 

Ha pedig tőletek kérnek zsepit, készségesen adjatok egyet! 

Ajánlott cikkek