Egyéb kategória

Titkos vallomások: ez történik, ha túl hosszú ideig jártok jegyben

Ohh, a lánykérés, igazi mérföldkő egy kapcsolatban. És bár maga az esküvő a fénypontja ennek az utazásnak, azért a jegyben járás ideje is lehet klassz dolog. De mi van akkor, ha ez az egész csak húzódik-halasztódik, és évekkel később sem kerül sor a lagzira? Most 10 ember vallotta be titokban a Whisper appon, mi játszódik le ennyi idő után a fejükben.

vous - 2017.02.03.
Titkos vallomások: ez történik, ha túl hosszú ideig jártok jegyben

1. Alap, hogy ott van a másik

„Két éve jegyben járunk. Tudom, hogy szeret, és hogy sok mindenen túl vagyunk már, de ettől teljesen magától értetődőnek vesz engem, és nem beszéli meg velem a fontos dolgokat.”

2. Túl korai?

„Már két éve jegyzett el a vőlegényem, és az utóbbi időben egyre többet jut eszembe, hogy talán nem állok készen a házasságra.”

3. Akit nem érdekel

„Hat éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, és ebből négy éve vagyunk jegyesek. Már kezd nagyon-nagyon elegem lenni abból, hogy mindenki azt kérdezgeti, mikor lesz végre esküvő. Mi így vagyunk boldogok, nem akarjuk elsietni.”

Objektum doboz

4. Az elbizonytalanodás

„Már 5 éve vagyok kapcsolatban, ebből 3 éve jegyben járunk. Most már nem vagyok biztos abban, hogy tényleg végig is akarom-e csinálni.”

5. Negatív változás lenne?

„A barátom öt évvel ezelőtt kérte meg a kezem. De az az igazság, hogy úgy érzem, ha összeházasodunk, az az egész kapcsolatunkat el fogja rontani.”

hatalmas-a-szerelem-takacs-norat-eljegyeztek-2

Hatalmas a boldogság: Takács Nórát eljegyezték!

Csajok, szuper hírünk van! Takács Nóra életében eljött a pillanat, amire minden lány vár: szerelme megkérte a kezét.

A részleteket IDE kattintva olvashatjátok el.

6. Kegyes hazugság?

„A pasimmal már 5 éve járunk jegyben, a lagzi pedig még csak kilátásban sincs. Azt mondtam neki, azért van így, mert anyagilag még nem engedhetjük meg magunknak az álomesküvőt, de… igazság szerint úgy érzem, nem állok erre készen.”

7. Hogy mennyi?!

„17 éve kérte meg a pasim a kezemet, és még mindig nem akar összeházasodni velem. Talán ideje lenne feladnom az egész elképzelést, de mindig elkeseredek, amikor körülöttem valakinek bekötik a fejét.”

8. Mindenki másmilyen

„Miért sokkolja az embereket a tény, hogy már öt éve vagyunk jegyesek? Nem hiszek abban, hogy a dolgokat el kéne sietni; ha emiatt valami mégsem működne, még én járok rosszul, mert válás lenne a vége.”

Objektum doboz

9. Anyagi problémák

„Tényleg nagyon szeretnék már megházasodni, hiszen négy éve volt a lánykérés… de anyagilag nem engedhetjük meg magunknak. Mindig, amikor elkezdünk spórolni, valami történik, amire kénytelenek vagyunk elkölteni a pénzt.”

10. Kétes gondolatok

„Két hónapja levettem az ujjamról a gyűrűt, és a vőlegényem még csak észre sem vette. Lassan 6 hónapja folyton ezen az egész eljegyzésen gondolkodom, hiszen már három éve kérte meg a kezemet.”

Ajánlott cikkek