Egyéb kategória

A nap tanulsága: hiába vannak millióid, ne költsd arra, hogy úgy nézz ki, mint Britney Spears – mert nem fogsz!

Hallottunk már ilyet. Elvakult rajongók, akik pénzt nem sajnálva akarnak hasonlítani imádottjukra. Jobb esetben, ha valaki egy ház árát költi arra, hogy úgy nézzen ki, mint bálványa, elvárható lenne, hogy ikertornyoknak hívjuk őket. Nos, Byran és Britney Spears nem ikertornyok. Szomorú sztori következik.

vous - 2017.02.06.
A nap tanulsága: hiába vannak millióid, ne költsd arra, hogy úgy nézz ki, mint Britney Spears – mert nem fogsz!

Hatalmas Britney-rajongóként én lehetnék az az ember, aki totál megérthetné a következő sztorit, azonban nemhogy megérteni nem tudom, elborzaszt. Bryan Ray egy 31 éves fiú, illetve már majdnem Britney Spears, merthogy minden vágya, hogy olyan külseje legyen, mint az énekesnőnek.

turanszki-emoke-egy-magyar-lany-esete-a-pophercegnovel-3-ok-amiert-menthetetlenul-imadom-britney-spearst

Mindent Britney-ről

Ha ti is olyan nagy Britney-rajongók vagytok, mint én, akkor pont jó helyen jártok. A VOUS-n rendszeresen írok róla, csak kattintsatok a Britney címkére a legfrissebb hírekért!

Rajongása valahol ott kezdődött, ahol az enyém: 1998-ban kijött a Hit Me Baby One More Time című videoklip. Ennél a pontnál Bryan és az én közös utam ketté is válik, ugyanis míg én azóta is a távolból rajongok, ő konkrétan az egész életet arra tette fel, hogy hasonlítson Britney-re. Elmondása szerint beleszeretett a mosolyába… 

A fiú megtanulta az összes Britney-koreót, ezt éjszakai klubokban kamatoztatja, Britney-imitátorként. Byran azt mondja, az énekesnő segített megtalálnia saját magát, számára ő maga a tökéletesség.

Objektum doboz

Byran forintba átszámítva csaknem 23 milliót költött plasztikai beavatkozásokra és egyéb szépészeti eljárásokra (szájfeltöltés, orrplasztika, végleges szőrtelenítés, botox stb…), hogy olyan külsőt kapjon, mint imádottja. Nos, talán ezt még soha senki nem mondta el a srácnak, de

közel sem hasonlít Britney-re!

Ja, és azt ígértem, szomorú sztori következik. Szomorú, ugyanis Byran úgy gondolja, hogy hasonlít Britre. Egyébként megszállottan posztolja az Instagramjára a róla megjelent cikkeket, ha a miénket is kirakja, megírjuk! 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Íme Bryan a műtétek előtt!

Objektum doboz

Bryan egébként nincs egyedül kattanásával, talán emlékeztek még Jordan James Parke-ra, aki szintén pasiként Kim Kardashianra műtette magát. 

Neki sem jött össze!

Objektum doboz

Tobias Strebel tragikus esete: a srác Justin Bieberre szeretett volna hasonlítani, szintén milliókat költött rá, azonban 2015 augusztusában holtan találták egy hotelszobában. Halálának oka máig nem derült ki.

Tobias Strebel

Objektum doboz

Ajánlott cikkek