Egyéb kategória

A Tinder után itt az új randiapp azoknak, akik szerint egy tökéletes kapcsolat alapja a közös utálat

Ha valaki, akkor én vagyok az az ember, akit mindig minden idegesít, és még a legapróbb, legártatlanabb dolgon is fel tudom húzni magam. Szinte véget nem érő listám van azokról a dolgokról, sorozatokról, filmekről, programokról és híres emberekről, akiket nem bírok elviselni. Borzalmas vagyok? Lehet. De megnyugtató azért, hogy nem csak én: különben mégis miért jött volna létre a Hater randiapp?

vous - 2017.02.06.
A Tinder után itt az új randiapp azoknak, akik szerint egy tökéletes kapcsolat alapja a közös utálat

Ki ne esett volna még bele abba a hibába, hogy a kapcsolat elején hibátlannak és tökéletesnek látta a partnerét? Aztán pedig hetek vagy hónapok múlva jött a pofára esés, amikor kiderült, hogy a másik fél utálja a macskádat, ki nem állhatja az édes illatú parfümöd, a kedvenc sorozatodtól meg falra mászik. Na, ennek mostantól vége: egy újonnan bevezetett randiapp, a beszédes nevű Hater segítségével már a találkozás előtt megtudhatod a másikról, mit utál a világon a legjobban. És mégis mi más is lehetne az alapja egy tökéletes kapcsolatnak, ha nem a közös utálat? 

Forrás:
iStock.com

A legtöbben általában bemutatkozásnál elmondanak magukról mindent, ami nem érdekes: szeretnek olvasni, zenét hallgatni, kutyát sétáltatni és moziba járni. De őszintén, kit érdekel? Ellenben ha valaki azzal indít, hogy utálja a zombifilmeket, a későn fekvést, a misszionáriuspózt, a Star Warst, esetleg Vlagyimir Putyint, már rögtön izgalmasabb benyomást kelt. A Hater app is pont erre épít: lényege, hogy a Tinderrel és társaival szemben nem az alapján hozza össze az embereket, miket kedvelnek, hanem épp ellenkezőleg – a legfontosabb kérdés itt az, hogy mit utálnak. 

Az, hogy bejött-e a dolog, nem is kérdés: az oldal béta-verziója decemberben indult, és azóta már több mint tízezer felhasználója van, de ez a szám a február 8-i, teljes körű indulással valószínűleg továbbra is csak nőni fog. Hatalmas előnye a hétköznapibb társaival szemben, hogy itt semmiképp sem kell attól tartani, hogy valaki egy unalmas sziával köszön majd be. Az ismerkedés feltétele ugyanis az, hogy a felhasználóknak el kell árulniuk egy kellemetlen titkot magukról kiszemeltjüknek – ez valahogy így néz ki: 

Forrás:
Hater

Az app, mivel egyelőre béta-verzióban fut, csak Apple-felhasználóknak érhető el, de február 8-ától az androidosok is használhatják. Ugyanazon az elven működik, mint a Tinder, tehát a profilod össze lesz kapcsolva a Facebookoddal, és a közeledben lévő embereket fogja majd feldobálni – egyetlen hátrány, hogy magyar nyelven valószínűleg egy ideig még nem lesz elérhető, és a beépített kérdések is inkább USA-központú témákkal foglalkoznak, de ugye ami késik, nem múlik.

ezek-alapjan-huznak-jobbra-vagy-balra-a-pasik-tinderen1

„Nesze neked, Tinder!” – Sorsszerű találkozások még a társkereső appok világában is léteznek!

Ma már a sors is modern eszközöket használ, és például az interneten hozza össze azokat, akik eleve összetartoztak. S hogy elhiggyétek mindezt, a saját történetemet mesélem most el!

A cikk folytatását ITT találod!

Ajánlott cikkek