Egyéb kategória

Wow! Elképesztő, milyen show-t nyomott Lady Gaga a Super Bowl félidejében

Hétfő hajnalban lezajlott az 51. Super Bowl Amerikában. A várva várt félidőben idén Lady Gaga lépett fel, aki nem okozott csalódást, és hatalmas show-val lepte meg a közönséget!

vous - 2017.02.06.
Wow! Elképesztő, milyen show-t nyomott Lady Gaga a Super Bowl félidejében

A Super Bowl félidejét mindig különösen várjuk, hiszen a stadionban ilyenkor a legnagyobb világsztárok készülhetnek egy-egy különleges fellépéssel. Az eseményen koncertezett már többek között a Coldplay, Katy Perry és Beyoncé is, idén pedig Lady Gagáé volt a megtiszteltetés. Előljáróban annyit, hogy nem csalódtunk!

Gaga tavaly már felépett a Super Bowlon, akkor a himnuszt énekelhette el. Most viszont ő léphetett fel a félidőben, a Halftime Show keretein belül, amire a közönség már nagyon várt. Gaga a stadion tetején kezdte az éneklést, majd gyakorlatilag onnan ugrott le a színpadra. Felcsendültek a régi klasszikusok, mint a Poker Face, a Bad Romance vagy Telephone, de a legújabb szerzeménye, a Million Reasons sem maradhatott el. Összességében Gaga szerintem hatalmas show-t nyomott, nem csalódtunk benne!

Az énekesnő persze egy kis politikát is belecsempészett a produkciójába…

Mivel tudjuk, hogy Gaga a választások során teljes mellszélességgel Hillary Clintont támogatta, így a politikai utalás sem maradhatott el a produkciójából, amit sokan talán észre sem vettek. Az énekesnő ugyanis a God Bless America című dallal kezdte a koncertjét, ami az elmúlt napokban gyakorlatilag a Trump-ellenes tüntetések himnuszává vált.

Nézzétek meg Lady Gaga TELJES Halftime Show-ját!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek