Neccharisnya

Egy hamburger izgalmasabb, mint egy neccharisnya? – A tavaszi trend, amit csak utálni és imádni lehet!

Ha a tavaszi divatot nézzük, bőven lesz részünk színekben, szuper fazonokban, és persze egy kihívást jelentő trend is felütötte a fejét: a neccharisnya. Igen, ezer éve nem láthattunk ilyet a boltokban – szerencsére. Ennek azonban most vége! A kissé közönséges harisnyatrendet egyre több blogger és Insta-celeb képei közt láthatjuk viszont. De tényleg közönséges lenne? Vagy hordhatjuk stílusosan is? Beszereztem egyet, hogy megtudjam a választ! 

Aluljáró vs. fehérneműboltok

Miután a Pinterestet és az Instagramot alaposan átnézve útnak indultam, azt gondoltam: itthon tutira nem lesz egyszerű egy tavaszi, trendi darab beszerzése – pláne ilyen korán –, a boltokba érkezve viszont meglepetés fogadott. Volt, ahol a legegyszerűbb, basic darabot lehetett megtalálni, de volt, ahol már a túltolt – csillogó, mintás – verziók is megjelentek. Az árak eltérőek voltak, de a legmeglepőbb, hogy az aluljáróban, a falról leakasztott darab pontosan ugyanannyiba került, mint Tezenis kirakatában tündöklő harisnya. De jöjjön, hogy mennyi az annyi!

  • Tezenis: 1590 Ft
  • Calzedonia: sima 2595 Ft, mintás 3195 FT
  • Intimissimi webshop: nincs
  • Aluljáró: 1590 Ft

Jó, jó, de mivel hordjam?

Farmer + sportcipő

Nem egyszerű kérdés, mivel is vegyük fel a halászhálót, hogy elkerüljük a kurvás összhatást. A magas sarkú, kistáska, feszülős ruci kizárva – tiszta 2000-es évek! –, így maradnak a jelenlegi kedvencek:

A szett kész, a harisnya kényelmesebb, mint gondolnám. A tévhittel ellentétben egyáltalán nem nehéz felvenni, nem szakad, és nem szorulnak be az ember lábujjai – semmiben nem más, mint egy normál harisnya. 

Forrás:
Hámori Zsófia

Ruha + sportcipő 

Nem minden nő rajong a sportos szettekért, így az ő kedvükért egy csajosabb verziót is összeraktam. Az egyszerű kis feketét kétségkívül feldobta a trendinek számító harisnya, a hétköznapokra azonban nem valószínű, hogy így viselném. Túl sokat mutat, túl kirívó – persze a VOUS-lányok a fejüket rázva ellenkeznek: „Ugyan, tök jól nézel ki!”

Forrás:
Hámori Zsófia

Hogy mit gondolnak a pasik? Van, aki semmit!

A nő hétszer
A nő hétszer
Forrás:
Alexandra

Egy korábbi cikk kedvéért a VOUS-lányok megkérdezték pasijaikat, férfi barátjukat, mit is gondolnak a beauty blenderről. Most sem volt ez másképp, legújabb szokásunkhoz híven mindenki feltette a nagy kérdést: bejön-e a neccharisnya?

Volt, aki egyszerűen lezárta a témát egy közhellyel, miszerint „lehet, hogy lehet ízléssel hordani, de lehet, hogy nem”, de akadt olyan is, akit az ebédje, azaz a hambugere jobban izgatott, mint egy női láb hálóban.

Dani, a VOUS ügyeletes pasija nem fukarkodott a bókokkal, neki bizony bejön ez a trend:

Az ember nem sűrűn lát neccharisnyás lányokat, hacsak nem néz egész nap 2002-es Budapest Parádé-videókat YouTube-on. És ez baj.

A neccharisnya apró lyukakkal szexi, nagyobbakkal már inkább közönséges. Nóri szoknyás kombójára hűhát nyomnék Facebookon.”

Habár én magam nem rajongtam a neccharisnyás szettekért, megnyugatató, hogy nem csak Daninak jött be a hálós harisnya. Volt, aki szerint a megfelelő helyen és időben jó választás, randikra telitalálat tud lenni. Más azt vallja, szexi, ha megfelelően hordja az illető: „Bomba, de bakancsban meg bőrdzsekiben szerintem még hódítóbb lenne.”

Ti mit gondoltok?

Objektum doboz