Egyéb kategória

Segítség! Lopják a szívünk: rabjai lettünk a pufók tigrisnek

Sok ember kedvenc állata a szibériai tigris. Gyönyörű, méltóságteljes, kecses állat. Igen, kecses, vékony. Általában!

vous - 2017.02.08.
Segítség! Lopják a szívünk: rabjai lettünk a pufók tigrisnek

Kínában a Szibériai Tigris Parkban él egy nem átlagos tigris. A tigrisekről alkotott képet totál ledönti a pufók vadmacska, aki szemmel láthatóan túl sokat evett a Kínai Tavaszi Fesztiválon, ahogy a kínai emberek többsége – viccelődött egyik gondozója. 

Forrás:
http://en.people.cn/

Az azonban nem vicc, hogy a cicus valójában elég dagi, de gondozói szerint emiatt egyáltalán nem kell aggódni. Túlsúlya csupán átmeneti! 

tigris-allatvilag-folyo-allat

Jó hír az állatoknak: a pandák már nem veszélyeztetettek, és a tigrisek is többen vannak

2016-ban rengeteg rossz hírt kaptunk, kezdve a sztárvilágtól egészen az állatokig. De most végre valami jó is történt, az óriáspandák és a tigrisek száma ugyanis felfelé ível!

A cikk ITT folytatódik.

People's Daily Online oldalán mejelent információk szerint az teljesen természetes, hogy a szibériai tigrisek télen túleszik magukat, egészségügyi kockázata nincs, hiszen nyárig lemozogják a felesleget. Úgy tűnik, csupán egy mohó, falatozni imádó állatról van szó, aki egyébként teljesen egészséges. 

UPDATE:Born Free Foundation szerint viszont a pufók tigris koránt sem vicces. A szervezet célja, hogy a vadállatok a vadonban maradjanak, szerintünk a kínai  Szibériai Tigris Park lakója beteg, és a nem megfelelő étrend valamint a mozgás szegény környezet miatt lett túlysúlyos.

Véleményem szerint, ez az állat nem vicces, sem aranyos, ez a tigris beteg.

– nyilatkozta a Will Traverse a szervezet elnöke. 

Forrás:
http://en.people.cn/

Forrás:
http://en.people.cn/
Címkék: #állat #dagi #tigris
Ajánlott cikkek