Egyéb kategória

HAJjaj! Örök érvényű hajigazságok egy profitól

Haj, köröm, smink! Egy átlagos nő mindent elolvas ezekben a témákban, a legtöbb tippet ki is próbálja. Ezúttal nem őrületes formákról, színekről írunk nektek, hanem örök érvényű hajigazságokról.

vous - 2017.02.08.
HAJjaj! Örök érvényű hajigazságok egy profitól

Így vágasd a hajad, így fesd a hajad, így nő gyorsabban, így lesz fényesebb… Aha! Az az igazság, hogy örök érvényű hajápolási szabályokról ritkán hallunk. Elhiszünk minden városi legendát, kipróbáljuk, amit a barátnőnk tanácsol, hátha nálunk is működik, és van, hogy tényleg működik. Azonban most olvassatok olyan hajápolási tanácsokat, amiket egy profi javasol.

Chris McMillan celebfodrász az Allure magazinban írt pár örök érvényű tanácsot a hajápolás témában.

1. Sampon a haj gyökereire, kondicionáló szigorúan a hajvégekre!

2. Egészséges hajat nem lehet „hamísitani”. Ha törött a vége, az semmilyen sampontól, balzsamtól nem jön helyre. Ha növesztitek, de károsodott a hajvégetek, akkor vágassatok a végéből nagyjából 1-2 centit.

3. Bárki viselhet frufrut. Az a nő is, akinek azt mondják, túl rövid a homloka hozzá. Úgy hívják, hogy Selma Blair.

frufru

Így válasszatok frufrut az arcformátokhoz!

Minden nő életében eljön a pillanat, amikor elgondolkozik azon, hogy frufrut csináltasson-e. A jó válasz erre a kérdésre természetesen az igen, de az már korántsem mindegy, hogy milyen típusút vágattok magatoknak – ugyanis egy rossz frufru éveket vehet el az életetekből. Éppen ezért segítünk picit, és megmutatjuk, hogy melyik típusú frufru állna nektek legjobban az arcformátok alapján!

Egy korábbi cikkünket ITT olvashatjátok.

4. A fényvédő termékek a legjobb formázók. A beach wave stílus elengedhetetlen és egyetlen kelléke. 

5. Az olcsó hajápolási termék is lehet jó. Az egyetlen baj az lehet, hogy túl sokat használtok egyszerre belőle.

6. Vágjátok a hajatokat gyakrabban. A rövid hajnak 4-6 hetente szüksége van egy trimre, a hosszú hajra ráfér egy vágás háromhavonta.

7. Kockáztassatok! Ez haj! Vissza fog nőni!

Ajánlott cikkek