Egyéb kategória

Ashley Graham civilekkel együtt mutatja be saját fürdőruha-kollekcióját – egy komoly üzenet miatt

Ashley Graham a plus-size lányok legfőbb hírnöke, ahol csak teheti, kampányol az elfogadás mellett. Így nem is meglepő, hogy a saját fürdőruha-kollekciójának fotóin sem egymaga szerepel.

vous - 2017.02.09.
Ashley Graham civilekkel együtt mutatja be saját fürdőruha-kollekcióját – egy komoly üzenet miatt

Ashley Graham fotójáról nemrég azért írtunk, mert azt hangsúlyozta, hogy nem kell szégyellni a narancsbőrt, most pedig legújabb fürdőruha-kollekcióját bemutató képei mellett nem mehetünk el szó nélkül. 

ashley graham

A leginspirálóbb idézetek a gyönyörű plus-size modelltől, Ashley Grahamtől

Gondoljatok arra, milyen aprócska kis hibák vannak a testeteken. Bizony, senki sem tökéletes! Most pedig megtanuljuk együtt elfogadni ezeket az apró kis dolgokat, és ebben az egyik legszebb plus-size modell lesz segítségünkre!

A folytatásért kattintsatok ide.

Ashley azonban most nem egyedül pózol a Sports Illustrated Swimsuit Issue magazin fotóin. A többi vele szereplő nő nem modell, hanem civilek, akiket a helyi lakosok közül választottak ki Puerto Ricóban azért, hogy így még jobban szimbolizálhassák a képek üzenetét: származástól függetlenül, minden életkorban mindenkinek szép a teste úgy, ahogy van. A magazin történelmében ez az első alkalom, hogy nem csak ismert személyeket szerepeltetnek.

Objektum doboz

A fürdőruhák 6-tól 22-ig minden méretben kaphatók, ami magyarra fordítva azt jelenti, hogy 34-től 52-ig tartó méretekből lehet választani. Ha megnéznétek, milyen darabok alkotják a Swimsuits For All kollekciót, akkor kattintsatok ide!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

plus size modell

Ezek a plus-size modellek is gyönyörűek!

Ashley Grahamnek hála sosem volt még annyira téma a plus-size, mint 2016-ban. Szerencsére nem ő az egyetlen telt modell, aki „hirdeti az igét”, sok plus-size modellnek van még ott a helye az Insta-hírfolyamotokban.

A cikk itt folytatódik.

Ajánlott cikkek