Egyéb kategória

Barátságból jeles: Matt Damon szinte sírt, mikor megtudta, hogy bővül a Clooney család

A mozivásznon is kitartott már egymásért George Clooney és Matt Damon, és úgy tűnik, a két színész a való életben is jó kapcsolatot ápol egymással. Matt ugyanis az elsők között tudta meg, hogy Amal áldott állapotban van.

vous - 2017.02.10.
Barátságból jeles: Matt Damon szinte sírt, mikor megtudta, hogy bővül a Clooney család

Mi már közel három hete beszámoltunk arról, ami tegnap Julie Chan show-műsorában végre 100%-ossá vált: Amal Clooney ikreket hord a szíve alatt – a hírt maga a színész erősítette meg, és az is kiderült, júniusra van kiírva a szülés időpontja. A babák nemét illetően viszont még nem jelentek meg biztos információk.

beyoncé knowles

Nem csak Amal terhes ikrekkel – Beyoncé is

Beyoncé nem várt bejelentést tett Instagram-oldalán. Az énekesnő ikrekkel várandós. Azt viszont még nem lehet tudni, hogy az ötéves Blue Ivy Carter hugicákat vagy öcsikéket kap, az azonban biztos, hogy Queen B és Jay Z a kis csodákkal tutira cáfolta a pletykákat, miszerint válságban a házasságuk.

A különleges bababejelentő fotót itt nézhetitek meg.

Nekem azonban nem az ütötte meg a figyelmem, hogy végre az érintettek igazolták a hírt, hanem ahogyan arra a szintén színész Matt Damon reagált. Mattet személyesen Clooney értesítette, épp együtt dolgoznak egy film miatt, a forgatáson hívta félre őt. Matt elmondása szerint majdnem elsírta magát örömében. Ugyanakkor azonnal megkérdezte, hogy mennyi ideje állapotos Amal. Clooney nyolc hetet mondott, amire ő egyből rávágta:

Te észnél vagy? Nem tudsz a tizenkét hetes szabályról? Még ne mondd el másoknak!
 

Hát, tartotta is magát ehhez a kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész. Ők ketten egyébként az Ocean's-filmek óta jó barátai egymásnak.

Objektum doboz

Most, miután már vélhetően letelt az említett idő, Matt Damon a sajtóban is kifejezte, milyen érzései és gondolatai vannak azzal kapcsolatban, hogy bővül a Clooney család:

Nagyon izgatott vagyok. Amal csodálatos, Clooney megütötte vele a főnyereményt – minden szempontból. Ő egy figyelemre méltó nő. Nagyon jó szülők lesznek ők ketten. Azok a gyerekek igazán szerencsések.

Ajánlott cikkek