Barátságból jeles: Matt Damon szinte sírt, mikor megtudta, hogy bővül a Clooney család

A mozivásznon is kitartott már egymásért George Clooney és Matt Damon, és úgy tűnik, a két színész a való életben is jó kapcsolatot ápol egymással. Matt ugyanis az elsők között tudta meg, hogy Amal áldott állapotban van.

Mi már közel három hete beszámoltunk arról, ami tegnap Julie Chan show-műsorában végre 100%-ossá vált: Amal Clooney ikreket hord a szíve alatt – a hírt maga a színész erősítette meg, és az is kiderült, júniusra van kiírva a szülés időpontja. A babák nemét illetően viszont még nem jelentek meg biztos információk.

beyoncé knowles

Nem csak Amal terhes ikrekkel – Beyoncé is

Beyoncé nem várt bejelentést tett Instagram-oldalán. Az énekesnő ikrekkel várandós. Azt viszont még nem lehet tudni, hogy az ötéves Blue Ivy Carter hugicákat vagy öcsikéket kap, az azonban biztos, hogy Queen B és Jay Z a kis csodákkal tutira cáfolta a pletykákat, miszerint válságban a házasságuk.

A különleges bababejelentő fotót itt nézhetitek meg.

Nekem azonban nem az ütötte meg a figyelmem, hogy végre az érintettek igazolták a hírt, hanem ahogyan arra a szintén színész Matt Damon reagált. Mattet személyesen Clooney értesítette, épp együtt dolgoznak egy film miatt, a forgatáson hívta félre őt. Matt elmondása szerint majdnem elsírta magát örömében. Ugyanakkor azonnal megkérdezte, hogy mennyi ideje állapotos Amal. Clooney nyolc hetet mondott, amire ő egyből rávágta:

Te észnél vagy? Nem tudsz a tizenkét hetes szabályról? Még ne mondd el másoknak!
 

Hát, tartotta is magát ehhez a kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész. Ők ketten egyébként az Ocean's-filmek óta jó barátai egymásnak.

Objektum doboz

Most, miután már vélhetően letelt az említett idő, Matt Damon a sajtóban is kifejezte, milyen érzései és gondolatai vannak azzal kapcsolatban, hogy bővül a Clooney család:

Nagyon izgatott vagyok. Amal csodálatos, Clooney megütötte vele a főnyereményt – minden szempontból. Ő egy figyelemre méltó nő. Nagyon jó szülők lesznek ők ketten. Azok a gyerekek igazán szerencsések.